Автор: billy
Дата: 12-09-07 21:12
Господа, Благодаря Ви за всикчките неща които изписахте :) Ако не друго поне си похапнах добре :)
Корегирах заглавието. По невнимание беше правописната грешка, а самото заглавие беше така поради някаф вид неуважение (което след оглед на нещата е доста не правомерно). Истината е, че всъщост има една табела, която стой по принцип в дясната част на храма, която доста пречеше на снимката, затова я премахнах чрез огледален образ на лявата кула. Което не прави хоризонта крив а само дясната кула. Може би трябва да се върна към оригинално ХДР изображение или да изсевтля просто тъмни участаци или като цяло ще снимам отново църквата.
Доколкото до небето, всъщнос само около 30 процента не са истинско.
Истината е, че нз да как се спира снимката от гласуване. Не зависимо от това, че съм регистрирам от много време, това не ме прави редовен посетител автоматично, нали?! Не харесвам фото-форума, защото до сега не бях получавал едекватни критики за снимките си (и затова съм побликувал толкова малко).
Завладяни от заглавието на снимката никой не спомена нишо за преспективата на снимката.
Поздрави
И не търса рейтинг а критики.
Публикацията е редактирана (12-09-07 21:16)
|
|