Автор: ombre
Дата: 12-09-24 13:40
Моите 5 стотинки по темата. Авторе,ако гониш фф качество знай,че се постига не само от такава камера но и съответните хубави стъкла. С китак нищо няма да постигнеш. от друга страна са си по големжки и скъпи. Ако се спреш на кроп, по горе ти казаха за 6400, аз съм с такъв е и много ама много способна машина в т.ч. и за видео. Знам че не те интересува,аз също не снимам но го има като опция за разлика от повечето да не кажа всички по бюджетни дслр. Аз обаче бих погледнал 6500/6600, първия е по стар от 6400 но и двата 6500/6600 са с ъс стабилизация, което е плюс ако се ползват разни ръчни стъкла.Проблема на безогледалките е с по слабите батерии но и това вече е оправено при по новите модели като 6700. Но и друга камера да се вземе още една две китайски и си решаваш въпроса с тока. При безогледалките имаш само и единствено плюсове пред кой да е дслр, което е нормално за по нова технология, но пък и старите динозаври си бачкат безотказно така че тук в въпрос на личен избор. Ако няма да наливаш кинти в обективи си вземи нещо от сорта на Ricoh, Панасоник Lx 15,100,100m2, Фуджи серия 100-s,f,v. Всички са кропки с изкл на Паната, който е 4/3, но той си има други интересни нещица. Успех с избора,каквото и да вземеш няма да сбъркаш, най добре е да си пробваш на място понеже ти ще плащаш и ползваш техниката. Тук всеки ще си каже от неговата камбанария, но твоя джоб ще олекне. Успех с избора.
|
|