Автор: wlad
Дата: 12-04-24 19:05
Здравейте!
Имам огромен проблем с намирането на човек, който да изработи /отпечата/ порцеланова снимка за паметник /от тези овалните керамични, които се слагат на плочите/.
Да, знам, че звучи абсурдно, но вече съм отчаян и се обръщам към вас.
При всички опити, които направих досега - получавам коренно различен продукт от търсения.
Последният е просто катастрофален - пренабит контраст, сменен фон с кичозен градиент, отрязана глава на "ауто" във фотошоп с ръбове да се порежеш, черно-бяла снимка с отвратителен жълт тинт, фейк нойс ... просто няма как да ви покажа за какъв потрес става дума.
А аз просто искам да се отпечата снимката както е .... просто както е... без някой да се прави на майстор върху нея .... или поне да го съгласува с мен, защото визията, която търся, си има конкретна причина.
Както и да е, да не задълбавам.
Тъй като много хора тук имат фотостудиа, печатат на какво ли не и имат поглед върху сферата - ако има някой, който може да извърши тази услуга качествено, с внимание към детайла и към изискванията на клиента, или познавате такъв, или сте ползвали услугите на такъв човек, моля, помогнете ми! Просто съм отчаян, наистина!
Благодаря ви предварително!
|
|