Автор: novi4ok
Дата: 25-01-23 02:00
hotsnail, и двамата прекрасно знаем, че "...да имаш 2-3 които да спират дъха поне" зависи само и единствено от таланта и късмета ти. Подобен апарат може да те подпомогне малко, но в никакъв случай не е задължително условия за това. Да не говорим, че единственото му предимство, което виждам, пред вече съществуващите фотоапарати е по-големият буфер (ако си картечар) и малко по-бързият и прецизен следящ фокус. Тъкмо на изложба, с малките принтове на нея, не виждам с какво може това да ти гарантира "спиращи дъха кадри". Да ожалиш Бресон, Нютън, Адамс и т.н., че не са имали такъв апарат, за да правят спиращи дъха кадри.
Лично мнение, няма защо да спорим. Струва ми се, че този апарат се възприема спрямо предишните модели, като че ли става върпрос за сравнение между D1 и D850. Разликата не е такава. Това е просто следващото поколение мирорлес. Да, малко по-удобен, по-точен, по-бърз. И двойно по-скъп. Но чак пък "революционен"... За Никон - може би (дано Никон ми простят иронията, все пак съм верен никонаджия)
|
|