Автор: espergaro
Дата: 21-09-22 10:27
Моите разсъждения по темата – Canon 600 втора версия – най-доброто, но 15 хиляди лЪва втора ръка и тежи къде 4 кила. Това за човек, който 3 дни от сутрин до вечер обикаля пистата, ще е мъчение. Чужденците, които снимат Moto GP, идват с такива, но са със скутери. В някои случаи са по 4 фотографа от една медия - всеки прави нещо конкретно.
Сигма C – откъм тегло 1.800 най-доброто. Откъм цена също. Сега на последното състезание обаче ме валя от сутрин до вечер. Кал, вода, докато сложа дъждобрани на всичката техника, едната ми шестица се наводни, копчетата спряха да бачкат. Добре, че като изсъхна се оправи. В този момент се отказах категорично от безогледалка, към която се бях насочил единствено заради фокуса. В тези условия едно r6 ще замине безвъзвратно. А и факта, че мине се не мине и забиват, аре нема нужда – камера за 5000 лв.
На база горното май за мен най-ефективният вариант (цена качество) би бил DX първа версия, ако намеря нещо за към 1500 лв. на 200-300 хиляди кадъра и Sigma Sport, макар че мн би ми се искало да пробвам по-леката как би се представяла.
Avo – това с тамрона и ситуацията с непостоянния фокус би ме влудила. Затова си продавам сега 7d mk2-то. С 400 мм обектив фокусът е тука има, тука няма.
Публикацията е редактирана (21-09-22 10:29)
|
|