Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Поредният некоректен ...
Автор: alex.d76   
Дата:   25-02-22 23:38

Много мразя да споделям такива неща, но няма как да се сдържа ...

Та накратко - харесвам си светка Meike MK910 за Nikon по обява в базара тука, и се договаряме криво-ляво за цената (между другото - безумна за текущия момент...) с продавача.
Два дена чакам да бъде пратена (защото нямал възможност - за което не обвинявам, на всеки се случва) - и като дойде най-накрая - познайте!!!
Да, светката е Meike, да за Nikon e, но НЕ е 910 - а 900 (т.е. почти същия модел, но без HSS ! )
На запитването ми към продавача защо не получавам каквото съм поръчал, и каквото официално декларира че продава - няма никакъв отговор (проблема за мен е, че пратката бе получена от познат, който само знаеше как да тества светката дали работи, а не дали е с тия точно числа за модела, защото нали тук всички сме колеги и трябва да си вярваме ... УЖ ... а аз бях на работа и нямаше как да я взема лично).
Обявата е тази :
светката

От нея се вижда и автора - galin grudev - canon-galin ...

Най-смешното е, че тоя аматьор в измамите всъщност ми продаде по-скъпа светка за сметка на друга, и дано види какъв тъпа*ар е ... Защото след запитването за погрешно изпратената светка (които две съобщения е прочел) - няма никакъв отговор ...

Та не че нещо, ма понякога идиотите-измекяри си го получават лично откъм задния вход ...

Аз само искам да ви го светна, за да знаете за какво става въпрос, ако някой иска да купува нещо от него !!!

Отговори на това съобщение
 Re: Поредният некоректен ...
Автор: GenaDP   
Дата:   26-02-22 00:53

900 не е по-скъпа от 910, тъй че ти си прецаканият...

Дата:   26-02-22 11:05

Според това, което видях в нета, 900 е по-скъпа, и аз не знам защо.
МК900 - цена
МК910 - цена
Но както и да е...
Факт е, че наистина съм прецакан, защото МК900 е доста по-слаба и няма режим HSS.
Тази тема нямаше да я има, ако "продавача" ми беше отговорил, за да стигнем до някакво решение.
Но той просто реши да не обръща внимание на въпросите ми...

Дата:   26-02-22 13:37

Решението е ясно - връщаш светкавицата. Но след като тази възможност отпада - пиеш една студена вода и си правиш съответните изводи. От темата файда няма - нито си първият, прецакан по подобен начин, нито ще си последният.

Автор: asahi   
Дата:   26-02-22 14:26

Темата не е кой с колко е прецакан, че според Алекс г-н Грудев е некоректен. За целите на антирекламаат е добре да напиеш телефонния му номер, а Гугъл ще свърши останалото.

Дата:   26-02-22 14:52

За мен по презумпция всеки продавач е некоректен до доказване на противното. Този подход свежда до минимум злополучни покупки като гореописаната.

Дата:   27-02-22 18:08

Продавача ми писа ... най-сетне ...
Бил се объркал, защото имал и друга обява за МК900 (която аз - странно - но не успях да видя...)
Извини ми се, но упорито твърди, че видите ли, двата модела са с абсолютно еднакви параметри, 'щото китайците искали да копират най-доброто ...
Демек, не ме е прецакал естествено ...
Е сега вече наистина ми става смешно колко е жалък ...
Няма как да ви предоставя телефон на въпросния, както предложи asahi, защото обявата вече е неактивна, и няма детайли за продавача ...
Но човека е този :
продавачката

canon-galin, снимащ с Nikon ... яко, нали [cool] undefined

Публикацията е редактирана (27-02-22 18:11)

Автор: dream_catcher   
Дата:   28-02-22 21:44

Публикацията е редактирана (28-02-22 21:53)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »