Автор: alex.d76
Дата: 25-02-22 23:38
Много мразя да споделям такива неща, но няма как да се сдържа ...
Та накратко - харесвам си светка Meike MK910 за Nikon по обява в базара тука, и се договаряме криво-ляво за цената (между другото - безумна за текущия момент...) с продавача.
Два дена чакам да бъде пратена (защото нямал възможност - за което не обвинявам, на всеки се случва) - и като дойде най-накрая - познайте!!!
Да, светката е Meike, да за Nikon e, но НЕ е 910 - а 900 (т.е. почти същия модел, но без HSS ! )
На запитването ми към продавача защо не получавам каквото съм поръчал, и каквото официално декларира че продава - няма никакъв отговор (проблема за мен е, че пратката бе получена от познат, който само знаеше как да тества светката дали работи, а не дали е с тия точно числа за модела, защото нали тук всички сме колеги и трябва да си вярваме ... УЖ ... а аз бях на работа и нямаше как да я взема лично).
Обявата е тази :
светката
От нея се вижда и автора - galin grudev - canon-galin ...
Най-смешното е, че тоя аматьор в измамите всъщност ми продаде по-скъпа светка за сметка на друга, и дано види какъв тъпа*ар е ... Защото след запитването за погрешно изпратената светка (които две съобщения е прочел) - няма никакъв отговор ...
Та не че нещо, ма понякога идиотите-измекяри си го получават лично откъм задния вход ...
Аз само искам да ви го светна, за да знаете за какво става въпрос, ако някой иска да купува нещо от него !!!
|
|