Автор: MixMike
Дата: 05-10-21 10:40
Я да видим дали форума помни, или поне да запознаем новите юзъри с един от "старите кучета" - tycoon.
...да поговорим малко на тема "къса памет" и после може да се прехвърлим на тема "наглост и безочие"
2008 година, след ФФ Феста се проведе конкурс с награда Телевизор Sony последен модел (дори не беше наличен в магазините)!
Tycoon опита да спечели конкурса по нечестен начин, генерирайки гласове с фалшиви профили/facebook приятели и подобни. Когато писах на админите, и те явно го скастриха, tycoon "обърна плочата" и започна да обяснява, как в тях имал няколко телевизора, този не му трябвал, искал само да го спечели за да даде парите за благотворителност...
МНОГО ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ!
По време на самия фест Sony проведе още ДВА конкурса със СЪЩАТА награда, като единия от телевизорите беше спечелен именно от tycoon.
ВТОРО ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ!
По същото време във форума беше пусната тема, да се помогне със средства на Пенчо Маркишки, да не загуби зрението си.
ТОВА е снимката на tycoon
която се опита да добута до първо място. Под нея все още стоят коментарите, както на верните му фенове, така и на хората които директно му казват, че е опорочил конкурса, че след като са го хванали в лъжа, чак тогава се е обявил за благотворителност и т.н.
А най-интересното е, че АЗ ПЪРВИ съм оставил положителен коментар и СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГОВАТА снимка СРЕЩУ моята
В последствие обаче, tycoon се опита да ми вмени вина (в момента моя снимка беше на първо място в гласуването и беше почти сигурно, че аз ще спечеля конкурса), и да ме принуди да даря наградата.
След като казах, че това си е моя работа, tycoon пусна тема с директен линк към неговата снимка, призовавайки форума да гласува за нея, тъй като той щял да дари парите за операцията на Пенчо!
И тук нормалните хора ще си помислят, че няма начин tycoon да е толкова нагъл, че да използва нещастието на Пенчо за популистки изказвания с цел облагодетелстване?
За форума обаче, все още остава загадка, защо този добър самарянин НЕ ДАРИ ВЕЧЕ СПЕЧЕЛЕНАТА награда?, а опита с измама да си спечели още една!
Разбира се, помолих админите за съдействие и проблема се реши.
В последствие получих ЛС от Бони, че "хората са различни", може човека да е ударил 2 ракии на вечеря, че той бил готин автор, нямало смисъл от заяжданици, той бил осъзнал поведението си, няма смисъл да му трият профила и т.н.
...и тук приключва разговора на тема "къса памет"...
...и започва разговора на тема "наглост и безочие"...
...Появява се tycoon 13 години по - късно, мъчи се да подтисне злобата и наглостта си, но явно не успява, и започва да хейти, щото не е успял да удостои даден потребител на форума с меродавното си мнение. Човека го бил блокирал...защо ли?
Но разбира се, това не му стига.
Трябва и директно във форума да се "изака".
Идва GenaDP и завоалирано му казва - "забърши се като си се изакал", но tycoon разбира се прибягва до изконното българско - "ти па си 'ного 'убаф!"
Евала на таквиз потребители!
Винаги борещи се срещу несгодите на човечеството!
Винаги готови да дарят чужди неща за благотворителност!
Винаги на първа линия в борбата с егото на авторите!
Пич, tycoon, предполагам че 2008-ма си бил поне пълнолетен, което значи че в момента си прескочил христовата възраст, даже съм почти сигурен, че си на ръба на 40-така...
Съвест няква не се ли събуди? Не порасна ли? Не претърпя ли някакво развитие за тези 13 години? Чуството за срам познато ли ти е?
И в крайна сметка, като един своеобразен Дон Кихот/майка Тереза/Робин Худ, би ли отговорил на два простички въпроса?
1. След като желаеше да дариш награда за благотворителна кауза, ЗАЩО НЕ ДАРИ ВЕЧЕ СПЕЧЕЛЕНАТА НАГРАДА?
2. И след като форума те изобличи че си измамник, защо ТОГАВА реши да даваш за благотворителност?
Защо не го обяви още с публикуването на снимката (въпреки че пак щеше да бъде нарушение на правилата)?
Ако никой не беше обърнал внимание на админите за генерирани фалшиви гласове и нарушаване на правилата на конкурса с ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ облагодетелстване...все си мисля че щеше да си прибереш наградата и да си затрайкаш...или бъркам?
|
|