Автор: hotsnail
Дата: 03-10-21 16:12
Така правят да.
Ама аз сам си смених бойлера за един ден. Иначе сигурно щях да ги чакам седмица.
При мен беше много странно. Бойлера гръмна в 8:30 т.е. пукна се и протече, чу се бум странно и малко ме разбуди. В 9:30 Софийска вода спряха водата планово да сменят някакъв кран. Аз станах около 9:15. Измих си зъбите и забелязах, че пада налягането - Софийска вода леко подранили. Като стигнах до бойлера с почуда видях, че е мокро около него и капе. Та отидох до технополиса взех един от сходен модел, за да не се чудя как да го сложа. Източих стария, докато нямаше вода и без друго, заради плановия ремонт. До обяд беше приключена тая драма. Пуснаха водата през новия кран към 4 и така.
На същото излизане ходих и да си взема новия монитор. Щото угасна половината. Дел направо ги заменят с нови в тоя клас. Кеф, че взех 5 години гаранция. Сега е на близо 3 години и със стандартна от 2 години щях да гризна дръвце. (Дел също ги носят и отнасят. Ама нито аз нито продавачите знаехме. Та ми казаха са им го занеса и съответно новия монитор дел го занесоха в офиса им)
А пък тия люде в Горубляне са ми на път и на следващото излизане им метнах бойлера.
Не е въпрос в парите. Надявам се, да го рециклират наистина.
А това за алуминия е интересно. Аз го хвърлям в кофите за рециклиране. Може да сложа трета торба за алуминий и да им го нося. Щото не купувам пластмасови бутилки (тях ги горят и не се рециклират) и събирам кутийки доста.
А за всеки случай е различно. С пералнята и климатика постъпих както описвате. Дойдоха хората взеха старото, донесоха ново. Климатика си е играчка, да го инсталираш. Оставиха ми колосалните кашони да ги изхвърлям
Публикацията е редактирана (03-10-21 16:14)
|
|