Автор: Kinderboy
Дата: 30-05-21 21:26
Simbon4o, евтино, евтино, колко да е евтино? Цената на машината с "оригинални" консумативи, не мисля че е евтина. По 50-100 снимки на месец, не би трябвало да е проблем за принтер около 1 000лв. Уви за 1 година моят съм го пращал 3 пъти на ремонти. То не бяха глави, дюзи, калибрации, шини, водачи. Аз не можех да изкарам две еднакви снимки, на едно и също изображение напечатани една след друга. Баламосваха ме с грешни профили за печат, с грешно зададена хартия, с некачествена хартия, проблемът се оказа в принтера. След като се разделих с L800, който беше ремонтират гаранционно три пъти, взех подобреният L810 и ситуацията е същата. В черните сенки избива зелено, червеното като цвят го няма - излиза пурпурно, да не говорим за по-светлите участъци на оранжевото, които просто остават като бели петна. Профилактика, чистене и след 2 месеца пак същата песен. Да не говорим, че към днешна дата EPSON нямат и дравъри за Mac Big Sur.
Ще почета относно термосублимационенните принтери. Този CITIZEN CY-02 ми изглежда добър вариант, само не съм запознат с цените на консумативите.
|
|