Автор: ombre
Дата: 30-12-20 09:45
Имал съм ги и двете камери и всяка има + и -. Вече казаха за фуджака,че ще Ви е по близо до филмовото тяло,страхотен jpeg ,но X trans сензора или го харесваш или не и малко човек трябва да внимава, когато обработва файловете. Също така няма подвижен екран (ако това е важно). Вепросния модел обаче е японско производство,много солидно тяло,което стои стабилно в ръката. Сонито от друга страна е страшна пластмасария,но за сметка на това има подвижен екран, най важното има обективи от трети производители и то никак не малко. Фуджито слиза с ел затвор до 1/32000, сонито не го може. Цветовете на фуджи са много наситени и там просто снимаш и може да не обработваш,ако не Ви се занимава. Както виждате ,която и камера да изберете няма да сбъркате. Но ,ако се търси филмово усещане,то Фуджи е логичния избор. Хубаво е да се знае,че на Сони сервиза е най-добрия,ако нещо се случи с техниката. Като цяло,личното ми мнение е, че Сонито е за масовката (много нейтив джамци,както и такива от трети производители), от друга страна на фуджи оптиката е много качествена и като цяло,мисля,че марката е за хора гаресващи различното и е по скоро за ценители.
Успех с избора.
|
|