Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кампания за набиране средства за лечение
Автор: Kolev68   
Дата:   15-10-20 14:40

Приятели, познати и непознати .
Не предполагах,че някога ще ми се наложи да пиша подобен пост и да Ви занимавам с моята скромна особа, но уви се налага .
Преди 6 године се сдобих с диагнозата Остра миелоидна левкемия, с общи усилия на страхотните лекари и семейството което ме подкрепя през цялото време мога да Ви пиша сега .
Преминах през цялата процедура, химиотерапия и последваща трансплантация, блатодарение на Донора който ми дари от своите стволови клетки .За съжаление не всичко премина гладко и макар левкемията да бе овладяна развих хронична реакция към присадката, с две думи това означава загуба на тегло, кожни проблеми, разрушаване на зъби, загуба на коса , нокти и не на последно място фиброза на мускулите и в крайна сметка летален край.
Всички възможни съществуващи лечения бяха употребени, освен имуносупресорите, огромни дози стероиди, бях включен в експериментално изпитване на нов медикамент и фотофореза . Единствено от Фотофорезата имаше забавяне на прогресирането, но се оказа това лечение вече не се финансира от здравната коса и една процедура струва 4300лв..
Нужни са двадесет процедури което ще рече 86 000лв.
През всички тези години съм се справял с помоща на семейството, тъй като собсвеното финансиране на едно такова лечение изисква десетки хиляди лева . За съжаление тази нова сума ми е непосилна .
Приятели ме приканват да направя кампания, аз това го разбирам така :
През годините с това мое хоби благодарение на което съм свързан с Вас събрах скромна колекция филмови апарати, дойде времето да се разделя с тях,
Моля ако на някой му е необходим още един апарат да поглежда и в другата група Базар за филмова техника и химикали .
Разбирам и уважавам желанието на приятели да дарят безвъзмедно, но аз предпочитам да го направя така .

Благодаря за търпението да изчетете това :)

Отговори на това съобщение
 Re: Кампания за набиране средства за лечение
Автор: uri64   
Дата:   15-10-20 17:10

[smilie24]

Автор: fototo   
Дата:   15-10-20 17:36

[smilie24]

Автор: virosh   
Дата:   15-10-20 18:18

[smilie24]

Автор: serjy   
Дата:   15-10-20 18:22

[smilie24]

Автор: mmx   
Дата:   15-10-20 18:29

Здравейте,

Който има нужда от такива куик релийз плочи, може да ги купи от мен, а парите ще ви ги изпратя на Вас

Това е обявата:

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=143259

УСПЕХ!

Автор: Kolev68   
Дата:   15-10-20 18:35

Благодаря много за предложението, реших кампанията да я проведа по моя начин имам може би около 250 филмови апарата нека бъде така аз продавам апаратите и с парите правим лечение , ако има нужда от допълнително средства тогава ще действам за дарения . Не е морално да имам толкова апарати , а да събирам дарения :) .

Автор: yanee   
Дата:   15-10-20 19:31

[smilie24]

Автор: X_C   
Дата:   15-10-20 20:38

Севдалине, може би ще е по-лесно и удобно, ако има някакъв списък на техниката.[smilie24] [shtrak]

Автор: boni   
Дата:   15-10-20 20:41

Севдалине, наистина дай един списък в тая тема!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »