Автор: Kolev68
Дата: 15-10-20 14:40
Приятели, познати и непознати .
Не предполагах,че някога ще ми се наложи да пиша подобен пост и да Ви занимавам с моята скромна особа, но уви се налага .
Преди 6 године се сдобих с диагнозата Остра миелоидна левкемия, с общи усилия на страхотните лекари и семейството което ме подкрепя през цялото време мога да Ви пиша сега .
Преминах през цялата процедура, химиотерапия и последваща трансплантация, блатодарение на Донора който ми дари от своите стволови клетки .За съжаление не всичко премина гладко и макар левкемията да бе овладяна развих хронична реакция към присадката, с две думи това означава загуба на тегло, кожни проблеми, разрушаване на зъби, загуба на коса , нокти и не на последно място фиброза на мускулите и в крайна сметка летален край.
Всички възможни съществуващи лечения бяха употребени, освен имуносупресорите, огромни дози стероиди, бях включен в експериментално изпитване на нов медикамент и фотофореза . Единствено от Фотофорезата имаше забавяне на прогресирането, но се оказа това лечение вече не се финансира от здравната коса и една процедура струва 4300лв..
Нужни са двадесет процедури което ще рече 86 000лв.
През всички тези години съм се справял с помоща на семейството, тъй като собсвеното финансиране на едно такова лечение изисква десетки хиляди лева . За съжаление тази нова сума ми е непосилна .
Приятели ме приканват да направя кампания, аз това го разбирам така :
През годините с това мое хоби благодарение на което съм свързан с Вас събрах скромна колекция филмови апарати, дойде времето да се разделя с тях,
Моля ако на някой му е необходим още един апарат да поглежда и в другата група Базар за филмова техника и химикали .
Разбирам и уважавам желанието на приятели да дарят безвъзмедно, но аз предпочитам да го направя така .
Благодаря за търпението да изчетете това :)
|
|