Автор: Konstantinov
Дата: 20-06-20 23:53
Тогава сигурно има значение управлението и драйверите,уиндоса е 8.1 със спрени ъпдейти от началото на 2017 ,всички програми и принтера са от 2016,процесорът е ксеон с квадро к2200 с драйвер също от началото на 2017 . С 4к монитор 10 бита съм от 2014 и с 10-ка не стана тогава минах на 8.1.Като дойде ъпдейт и се развалят нещата връщам в точка на възстановяване и от време на време пробвам ама нещата са зле,ъпдейтите развалят цветовете на вюъра ,хрома и оставам на 2017.
Предполагам в голяма фирма няма кой да се занимава с глупости слагат последния уиндос и включват принтера и гледат не печата добре черно бяло и толкова какво да направят,ама като не ти се дават повече пари за принтер намираш някакъв начин.Снимките преди печат ги правя в сивата гама и слагам на принтера да печата в сивата гама и също на максимално качество и махам отметката за бръз печат ,така че печата бавно.Вчера пак напечатах 5 снимки,не бях го ползвал година отпуших главата с няколко почиствания -извел съм шлауха за излишното мастило в едно шише 500 милитра, може и повече от 5 да бяха почистванията на главата и отпечата снимките с идеални цветове и без артефакти,така че препоръчвам Л серията , ако човек няма или не му се дават пари за принтер с 9 мастилници или повече и може да си сменя уиндоси и драйвери и му се занимава.Губенето на време ,настройки, опити,калибровки ,снимане на таблици с 36 или 144 цвята, също има паричен еквивалент, така че всеки си решава.
Публикацията е редактирана (21-06-20 00:01)
|
|