Автор: nyamago
Дата: 31-05-20 14:39
Трудно за диагностика: всеки разработчик или администратор иска доказателства, поне да му се опише подробно повторяем проблем.
А цялата работа е, че сайтът не се държи повторяемо или предсказуемо . Някои страници понякога се отварят бързо, понякога - бавно. Понякога пък други страници се отварят бавно, а проблемните - нормално. Трудно е да се 'хване' какво става.
Говоря от личен опит с редовно обновяван Chrome и 200 Мбпс връзка по оптически кабел (което, доколкото знам, е 'средно-към-бързо' по днешни стандарти). С тази конфигурация нямам подобни проблеми с никой друг сайт (от десетки редовно посещавани и хиляди - случайно).
Мен повече ме дразнят засечки при качването: доста често страницата за качване на снимки замръзва преди дори да се е отворила, а когато работи - замръзва посред качването на по-големи файлове (не гигантски, просто 20-30 Мб, а ограниченията май се премахнаха?)...
= = = = =
Съгласен съм с коментарите, че такива въпроси е по-редно (и по-реултатно!) да се отправят директно към администраторите, адрес за което е даден в челната страница и/или в Правилата на сайта.
И никога не забравям, че е грехота да 'броя зъбите на харизан кон' (не плащам за ползването нито като данъкоплатец, нито с паричен абонамент, т.е. каквото получавам ми е подарено). Затова при дребни еснафски недоволства не излизам на яростни протестни акции пред Парламента и Президентството.
Публикацията е редактирана (31-05-20 14:42)
|
|