Автор: PhotoBo
Дата: 07-07-20 22:19
Споделям бърз опит. За пръв път ми се случи да ми загубят поръчката. Не съм сигурен дали в магазина или в DHL е вината, такава и не търся... казвам само че се случи. На 22ри юни получих известие, че обектива е готов за изпращане дори имаше снимка с номера на поръчката, имената ми и адреса за доставка. След като 5 дни проверявах по номер на товарителницата в сайта на DHL реших да им пиша. От там ми отговориха, че са получили номер на товарителницата и те, но не и обектива. Съответно се свързах с е-инфинити и те се извиниха, като казаха, че куриера е загубил пратката. Те от своя страна ми предложиха моментално връщане на парите или изпращане на друг. Отговорих, че искам обектива, иначе за какво съм го поръчвал
На 2-ри юли отново получих снимка на обектива готов за изпращане, с адрес, имена и номер на поръчката. Започнах да следя периодично и сайта на dhl и там вече се водеше пристигнал в техен разпределителен център. Вчера на 06-ти вече беше при мен.
На бърз преглед “по тъмно” ми се видя много добре балансиран като тегло и размери, идеално стои на а7 мк3. Направих си бърз тест на фокуса - грешка няма, като тук правя една забележка*
На сравнително притъмнена помещение, фокуса на 180мм се бави малко. Не според очакванията ми! На останалите дължини е окей, бърз, акуратен, при смяна на обекта в тъмното дори от близък до далечен си го хваща, но при 180мм е идея по-бавен. Не е нещо фрапантно да хънти или да не може да го намери, но отнема секунда-две. Пак казвам това при лоши светлинни условия!
Ще го видя и на светло скоро, просто нямам време да си поиграя като хората
Та това за сега от мен.
|
|