Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предложения на кадри за уъркшопа на Енчо Найденов
Автор: Admin   
Дата:   06-11-19 11:22

Здравейте,

пускаме тази тема по повод на практическия семинара на Енчо Найденов "Анализ на светлина и римейкинг на фотографии", който ще се проведе по време на Фото Форум Фест 2019 г. в Пампорово.

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=FEST-2019

Както сме написали и в програмата ви даваме възможност да се включите с предложения на кадри, които да се пресъздадат по време на практическия уъркшоп.

Кадрите трябва да са подходящи за външно заснемане и такива, които са подходящи за вътрешно или студийно заснемане, ако времето не позволява да снимаме навън. Снимките трябва да са на хора. Предложенията трябва да се съсредоточават върху светлината на декора или модела. Условието е за римейкинга да не се изисква голям финансов бюджет.

Предложенията качвайте във фийда на ФФФ до 13 ноември.

https://photo-forum.net/feed

Отговори на това съобщение
 Re: Предложения на кадри за уъркшопа на Енчо Найденов
Автор: asahi   
Дата:   06-11-19 21:45

Текстът беше премахнат от Администратор на Фото Форум, защото съдържа СПАМ, не е по темата, е предпоставка за конфликти, има лош правопис или противоречи на правилата на сайта.

asahi: Дайте го малко по-прагматично. За учебни цели използването на изкуствени манекени има само предимства.Публикацията е редактирана (07-11-19 10:36)

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »