Автор: vkk1
Дата: 21-07-16 01:41
Аз вече съм малко в страни от тези неща, ама да кажа това, което е работило при мен в годините, не знам сега след промените вече как са нещата с фб, но:
- тези реклами във фб не са достатъчно таргетирани и трафикът, който получаваш е до голяма степен талаш, трябва да предлагаш наистина някаква ширпотреба, за да имаш успех, например от рода на разни лигави семейни фотосесийки с отстъпчица, или бебешки снимчици и т.н., ако мислиш да предлагаш например сватбена фотография, не виждам как ще стигнеш до твоите хора и ще ти изцоцат стотинките най-вече конкуренцията за да види какво предлагаш Същото, което правиш и ти в момента, кликайки на рекламите им просто от интерес. Отделно такъв тип реклами са и насочени и ще ги виждат основно хора, които вече са харесали фотографски неща - т.е. конкуренцията ти Файда - зеро.
- това, което е работило при мен много силно е реклама в специализирани фейсбук групи. Плащах по спомен 5 кинта за линк в избран час /обикновено 20:00/ в група от рода на 300 000 човека и дърпах трафик от тях едно 20 000.
Т.е. ако предлагаш сватбена фотография, търсиш групи от рода на "подготовка за сватбата" пишеш на админа, спазарявате се колко ще ти струва и екшън.
Ако предлагаш детска фотография - търсиш група с мами
Иска се да отделиш малко време, но работи /еше/ безотказно
|
|