Автор: kvakioh
Дата: 06-07-16 18:10
Aз не намирам проблеми никакви във Фуджито, единствен недостатък е, че не е устойчиво на дъжд като Х-т1. С подходящите 2-3 твърди или 2-3 варио обектива системата е чук.
ЗА А7, с недостатъците му, които са достатъчно, ако не се ползва със Сони или направените точно за него обективи, човек трябва да си направи сметката за: слабата батерия, трябват поне 2-3 още, адапторите са според зависи, макар че с по-нови и качествени обективи от Канон и Сигма ще има доста добри резултати, слаб "отговор" при фокусиране с различни от Сони и предназначените обективи.
КАто цяло, ако се ползват ръчнофокусни и различни интересни, добри обективи като оптика- А7, за автофокус, по-бърза донякъде работа и удобство и лекота- Фуджито. Картинката на А7 не ми е достатъчна, затова ползвам А7R, лично мнение. Картинката на Фуджи ми е достатъчна, затова си стоя все още с Х-Е1 и 2-3 обектива само. Единствен макрото 60/2.4 ми е автофокусен, но съм го ползвал с няколко други твърди. Все повече съм привърженик на твърди, светли обективи за каквато и да е система, по-добре 4-5, отколкото дори най-доброто варио 1-2-3бр стъкла.
|
|