Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на видеокамера
Автор: LaL40   
Дата:   20-05-16 16:50

Здравейте ! :) Пише ви момче ,което много обича да пътува ( пътувам на автостоп) . Имам Nikon D5300 и правя добри снимки , но също така искам да запечатвам моментите и като клипове,защото друго са си клиповете. Имам фейсбук страница в която споделям моите снимки и клипове. За да не пада батерията на фотоапарата от правенето на клипове реших да си взема видеокамера и ето тук е проблема . Каква видеокамера да взема за да е малка,компактна и да прави долу-горе хубави клипове ,защото като пътувам на автостоп да мъкна с себе си 15-20 кг раница и да помъкна голяма видеокамера не става .... Спрял съм се на 1 вариант GoPro Камера . Мисля да взема GoPro 4 blackedition ,но ме разколебава 1 приятел ,защото с 4к трудно се обработва клип а и не всеки има такъв компутър ,че да гледа с такава резолуция. Освен GoPro видеокамери не знам други какви биха ми свършили работа. Мисля си ,че тази камера е малка и компактна ,но пък казват,че е за екстремни спортове ,въпреки ,че съм гледам в youtube клипове на пътешественици с интересни клипове правени с GoPro . Моля споделете вашето мнение и дайте предложение каква видеокамера да си взема до 1000 лева

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на видеокамера
Автор: Tonidi   
Дата:   20-05-16 19:26

А не е ли най-разумно да си вземеш втора и евентуално трета батерия

Дата:   20-05-16 19:37

Ами да си призная честно не ми харесват много клиповете с D5300 . Мисля,че GoPro ще прави по-добри клипове . Но коя точно GoPro Камера дали силвър и блакедишън ..........

Автор: test1011   
Дата:   20-05-16 23:12

Аз ти препоръчвам да си купиш кола, че някъде ще те бият и камери и душа ще ти вземат

Автор: Han_Solo   
Дата:   21-05-16 00:34

Сетих се за проблемите със ЗАУ.... наскоро един младеж се чудеше как така видео заснето fullHD е по-добро от видеото което неговия апарат прави в 4К [beer]

Ааа да и на ГоПро батерията му не държи чак толкова много.... час час и половина работа и е аут

Дата:   21-05-16 03:59

Пак ли се започна с българската работа ..... Аз ви питам за мнение , вием и се правите на интересни. Това как пътувам си е моя работа. Ако ще и пеш да вървя 1000 км пак си е моя работа . Единствената полза беше,че разбрах за батерията на GoPro ,че държи малко време (дано да е истина ).

Автор: bg2014   
Дата:   21-05-16 09:18

Избери си една от тези камери според бюджета. Имам такава, която не е дори FULL HD. Всичко е на фокус, снима безпроблемно и лесно, има невероятно увеличение (зуум) и хард диска побира повече, отколкото може да снимаш.
Ето избери си:

Автор: steeens   
Дата:   21-05-16 09:50

Ето и друг вариант: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1081151-REG/sjcam_sj4000wfs_sj4000_silver_with_wi_fi.html

С една или 2 допълнителни батерии, а и ще спестиш някой лев.[beer] [beer] [beer]

Автор: k7   
Дата:   21-05-16 12:06

И защо точно 4К трябва да снимаш, ако вземеш GoPro. Снимай си FullHD!!!

Автор: bg2014   
Дата:   21-05-16 12:13

Колега, камерата SJCAM снима с доста изкривявания и въпреки, че е хубава е слабо използваема за пътувания и домашно видео. За определени ситуации става, за екшън и други екстремни клипове (под вода) е идеална, но само толкова. Аз го казвам от личен опит. Имам и такава камера, снимам с нея под вода, пускал съм клипове за визуализация и въпреки това си предпочитам Сонито.

Автор: Penman   
Дата:   21-05-16 13:02

И аз си предпочитам Сонито, но 4к. Разликата дори с FULL HD е много осезаема и само на тъмно минавам на 1080р.

Автор: Han_Solo   
Дата:   21-05-16 13:53

LaL40 написа:

..... Единствената полза
> беше,че разбрах за батерията на GoPro
> ,че държи малко време (дано да е
> истина ).
-------------------------

Пробвано, не държат много непрекъснато снимане - по концерти като ги слагаме на места където не може да се изтипоса оператор задължително са на захранване иначе има риска да издъхнат точно преди финала, независимо дали са с нормалната или дебелата батерия

ако не вярваш виж тук: https://gopro.com/support/articles/hero4-camera-battery-life

Автор: marrio31   
Дата:   21-05-16 14:37

http://aerocam.bg/shop/index.php?route=product/product&path=60_65&product_id=518

Мисля,че това е също добра камерка и гимбал (стабилизатор) малко надхвърля бюджета[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »