Автор: LaL40
Дата: 20-05-16 16:50
Здравейте ! :) Пише ви момче ,което много обича да пътува ( пътувам на автостоп) . Имам Nikon D5300 и правя добри снимки , но също така искам да запечатвам моментите и като клипове,защото друго са си клиповете. Имам фейсбук страница в която споделям моите снимки и клипове. За да не пада батерията на фотоапарата от правенето на клипове реших да си взема видеокамера и ето тук е проблема . Каква видеокамера да взема за да е малка,компактна и да прави долу-горе хубави клипове ,защото като пътувам на автостоп да мъкна с себе си 15-20 кг раница и да помъкна голяма видеокамера не става .... Спрял съм се на 1 вариант GoPro Камера . Мисля да взема GoPro 4 blackedition ,но ме разколебава 1 приятел ,защото с 4к трудно се обработва клип а и не всеки има такъв компутър ,че да гледа с такава резолуция. Освен GoPro видеокамери не знам други какви биха ми свършили работа. Мисля си ,че тази камера е малка и компактна ,но пък казват,че е за екстремни спортове ,въпреки ,че съм гледам в youtube клипове на пътешественици с интересни клипове правени с GoPro . Моля споделете вашето мнение и дайте предложение каква видеокамера да си взема до 1000 лева
|
|