Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Ако знаете как ми омръзна практиката - *дай ми, за да ти дам* Ти какво мислиш, Matza-f?
Автор: тьма   
Дата:   14-05-16 12:46

[smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Ако знаете как ми омръзна практиката - *дай ми, за да ти дам*
Автор: PhotoBo   
Дата:   14-05-16 12:55

Това в коя сфера е, не, че не може да се глобализира.. [smilie8]

Автор: anjsan   
Дата:   14-05-16 13:00

Мчи то навсякъде е така . Дай ми един хляб , за да ти дам 1лв.

Автор: fotorafi   
Дата:   14-05-16 13:14

Спомням си, че в училище ни говореха, че ще живеем в общество..в което всеки ще си взима колкото си и каквото си поиска, че няма да има пари...И когато попитали Радио Ереван, през комунизма ще има ли пари? Просто отговорили: Някои хора ще имат, а други няма да имат...[smilie18]

Автор: NikolOB   
Дата:   14-05-16 14:16

То и сега може да взимаш колкото искаш и от където искаш , въпроса е да не те хванат ![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: shamelessEyes   
Дата:   14-05-16 15:29

Ако ми дадеш бурката си, ше ти дам кюлотите си [smitten]

Автор: Hman   
Дата:   14-05-16 16:53

А на мен са ми омръзнали още повече такива дето само взимат. И са със самочувствието че само да взимат без да дават е тяхно изконно право.

Дата:   14-05-16 17:39

shamelessEyes, не нарушавай гражданските ми и човешки права [smilie23]

Автор: Bumerang   
Дата:   14-05-16 17:45

Безкрайно дава без да взима само Христос,но не и Христо/Бисеров/[smilie7]

Дата:   14-05-16 17:46

Смяташ ли, че Христос не взима, замисли се...

Автор: pachok   
Дата:   15-05-16 00:03

Съвременната психология казва: "Когато някой е щедър към нас, ние се чувстваме длъжни да върнем акта на щедрост".

Дата:   15-05-16 02:33

Публикацията е редактирана (15-05-16 15:59)

Автор: bairi100   
Дата:   15-05-16 08:46

Примитивизъм и мързел,кво да прайш!

Дата:   15-05-16 15:52

Тва горе на снимката е мечо пух [cool]

Автор: kvakioh   
Дата:   15-05-16 16:01

Може ли да съществува свобода, щом всичко преди и след нея е причинно-следствено?

Дата:   15-05-16 16:53

Въпрос на културна антропология. [smilie7]

Re: Ако знаете как ми омръзна практиката - *дай ми, за да ти дам* Ти какво мислиш, Matza-f?
Автор: Matza-f   
Дата:   16-05-16 07:05

Мисля много неща,но ще кажа само някои, понеже съм работещ човек и не желая повече да си губя времето с размислите и страстите на някого!Та първо мисля,че кучетата си лаят,а керванът си върви и после мисля,че ако на някого нещо му е омръзнало той просто се оттегля някъде в горите тилилейски!Трето мисля,че не си струва да отговарям на някой ,който си избива комплексите в сайта!

Re: Ако знаете как ми омръзна практиката - *дай ми, за да ти дам* Ти какво мислиш, Matza-f?
Автор: jino   
Дата:   16-05-16 10:15

Тъма изпадаш в крайности.
Защо отделяш толкова сили, време и емоции за толкова безсмислени каузи.
Изглеждаш интелигентен човек...

Автор: шдфдшд   
Дата:   16-05-16 10:39

..ми тя , известно време я немА...очакваше се нещо такова..[smilie7]

Дата:   16-05-16 19:34

Matza-f, аз също съм работещ човек и се учудвам как ти, работейки, можеш да оставиш най-малко 20 коментара на ден под снимки на други автори.

Но това няма значение - може да умееш да съчетаваш *творчеството* /защото разбрах, че си човек - създател/ с умението да радваш съфорумците.

Аз, мила съгражданко, съм повече от десет години в този форум, тоест през цялото това дълго време съм гледала снимки - всеки божи ден - и тук, и в други фотографски форуми - как мислиш - бих ли могла да възкликвам пред снимки, направени с телефон, снимки, в които се усеща, че авторът просто *няма око* - на всички е ясно, че скъпата техника не те прави добър фотограф.

Та този дълъг опит ми изгради една определена ценностна система относно фотографията - и за жалост все по-рядко нещо грабва душата ми, а аз винаги съм се ръководила от нейния повик.

Казваш, че едва ли не унищожавам хората, които снимат и показват тук - не зная дали си информирана, но от доста години поддържам една тема за изваждане на хубави снимки от Представяне/преди/ и Нови предложения/сега/ - не че се гордея с това - но не можеш да ме обвиняваш в нещо, което е точно обратно на онова, което съм правила.

Нямам за цел да се оправдавам пред някого - гласувам каквото душата ми каже и не си *клатя краката* на работното място.

Ще ми е интересно какво твориш - можеш да ме поканиш, да погледна, току-виж променя мнението си, че си обикновен щракач, който събира точки по начина - *вземи и ми дай*.

Автор: mamata   
Дата:   16-05-16 19:51

Без да вземам страна в тази битка, тъма, лъха злоба от последния ти пост.
Прости ми, ако мнението ми те засяга. Сигурен съм, че ще намериш подходящите думички и за мен.
С най-добронамерени чувства.

Автор: iliyanb   
Дата:   16-05-16 19:55

Авторке на темата, това ли ти е нивото? Да се занимаваш със съботно-неделните щракачи? Поименно? Няма да можеш да ги изброиш. Що не впрегнеш енергията и добрите си връзки с главните в сайта и да пробваш да го промениш? За да видиш в каква дебела стена ще се удариш. После такива като маца и немаца с мед ще ги мажеш. Те са основна движеща сила тук, заради тях "работи" и генерира нещо този сайт. Изсипват на воля, защото е позволено. Правят си ми..ти взаимно, щото им е кеф и се обичат на френски. Такива като jino ги няма. Аз знам защо. Защото пазарната икономика е превърнала ФФ в сайт не за фотография, а за лайкове. И на ниско и на високо ниво. Ти за какво се бориш?

Дата:   16-05-16 19:57

Не, няма злоба, просто съфорумката ме блокира и не ми даде възможност да й напиша всичко това на лични.

Не искам да показвам нейните лични и какво блика от тях - просто предпочитам това да си остане за мен и моята оценка за личността й.

Не мисля да се извинявам, бях напълно искрена, а и ти, предполагам, не си информиран достатъчно за този конфликт.

Благодаря все пак за твоята искреност, ценя това у хората.

Дата:   16-05-16 20:04

iliyanb , и аз се чудя - дълго търпя, търпя и в един момент овенският ми вулкан избухва.

Зная, че нищо няма да променя, най-малко с прословутите си *връзки с админите*[smilie3] /може би не знаеш, че съм най-често изгонваният и блокирван от тях човек в този форум/

Няма да променя и хората по улиците, на които не се стърпявам да не правя забележки за хвърляне на боклук, за безучастност към някого и какво ли не още - но явно такава ми е астроложката карта, няма къде да избягам от планетите си[smilie8]

Автор: iliyanb   
Дата:   16-05-16 20:12

Що не почнеш тогава големите играчи? Ти ги знаеш. Не са един или двама. Тежката артилерия? Те определят облика на сайта. Тези, дето подготвят аудиторията преди да благоволят да й изсипят някой шедьовър? Тези, дето се оглеждат като плъхове в брашно като изсипят кадърчето и преценявят кой е моментна конкуренция и дали да му пръцнат под снимката или не? Тези, дето правят сметки като пръцнат под снимката, дали ще им се върне "Б" или "А"-пръц и дали шедьовърчето ще се задържи сред заветните там на първа за деня? Тези дето пръцкат и под снимки непуснати за гласуване, щото знаят, чу авторът е ларж и ще ги уважи до час. Там е голямото "дай да ти дам". Техните снимки се помпат и избутват. Льольовците, които са тук не за фотография, а за чат, не са страшни.

ПП: А, че си с връзки е повече от ясно. В противен случай статутът ти ми е необясним [smile] на базата на фотографски принос и изложение.

Публикацията е редактирана (16-05-16 20:19)

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »