Автор: тьма
Дата: 16-05-16 19:34
Matza-f, аз също съм работещ човек и се учудвам как ти, работейки, можеш да оставиш най-малко 20 коментара на ден под снимки на други автори.
Но това няма значение - може да умееш да съчетаваш *творчеството* /защото разбрах, че си човек - създател/ с умението да радваш съфорумците.
Аз, мила съгражданко, съм повече от десет години в този форум, тоест през цялото това дълго време съм гледала снимки - всеки божи ден - и тук, и в други фотографски форуми - как мислиш - бих ли могла да възкликвам пред снимки, направени с телефон, снимки, в които се усеща, че авторът просто *няма око* - на всички е ясно, че скъпата техника не те прави добър фотограф.
Та този дълъг опит ми изгради една определена ценностна система относно фотографията - и за жалост все по-рядко нещо грабва душата ми, а аз винаги съм се ръководила от нейния повик.
Казваш, че едва ли не унищожавам хората, които снимат и показват тук - не зная дали си информирана, но от доста години поддържам една тема за изваждане на хубави снимки от Представяне/преди/ и Нови предложения/сега/ - не че се гордея с това - но не можеш да ме обвиняваш в нещо, което е точно обратно на онова, което съм правила.
Нямам за цел да се оправдавам пред някого - гласувам каквото душата ми каже и не си *клатя краката* на работното място.
Ще ми е интересно какво твориш - можеш да ме поканиш, да погледна, току-виж променя мнението си, че си обикновен щракач, който събира точки по начина - *вземи и ми дай*.
|
|