Автор: nokoniko
Дата: 20-03-16 16:14
Пробвай с - FastStone- има я с българско меню.На мен ми харесва.За начинаещ, като мен е супер. Ето ти малко описание... - FastStone Image Viewer 5.5
FastStone Image Viewer е бърз, много гъвкав, стабилен и удобен за потребителя зрител, конвертор и редактор. Той има прекрасен набор от функции, които включват преглед на изображения, управление и манипулиране, червени очи, оразмеряване, изрязване, чистене на шум, ретуширане, цветни корекции, сравняване при запазването, червени очи. Неговият новаторски, но интуитивен пълноекранен режим предоставя бърз достъп до EXIF информацията, thumbnail браузване и основни функции, чрез невидими ленти с инструменти, които се появяват, когато насочите мишката в краищата на екранът. Други характеристики включват високо качество на лупа и музикално слайдшоу с 150+ преходни ефекта, като в това число може да запазите шоуто в изпълним EXE файл, без влияние върху качеството на картините, ефекти на сянка, анотация на изображение, подръжка на скенер, хистограм и много повече. Поддържа всички основни графични формати (BMP, JPEG, JPEG 2000, анимиран GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO и TGA) и популярни формати на камера RAW formats (CRW, CR2, NEF, PEF, RAF, MRW, ORF, SRF и DNG). ДАНО ДА СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН.
Публикацията е редактирана (20-03-16 17:29)
|
|