Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помогнете за Analog FX PRO
Автор: roburt48   
Дата:   20-03-16 15:30

Здравейте съфорумници.. Имам нужда от съвет. Започнах да снимам преди около месец. Иска ми се да се опитам да навляза малко и в редактирането, но поне засега PS ми се струва доста сложна програма за мен :) Препоръчаха ми Analog FX PRO, но я намирам за изтегляне единствено през Softonic, а там не мога (не знам) как да ги игнорирам след това.. Бихте ли ме посъветвали как и от къде бих могъл да я изтегля ? Ще съм благодарен :)

Отговори на това съобщение
 Re: Помогнете за Analog FX PRO
Автор: compur   
Дата:   20-03-16 15:46

може да си я купиш от оригиналния сайт на Гуглето тук

Дата:   20-03-16 15:49

За съжаление нямам възможност за онлайн плащания :( Благодаря все пак..

Автор: steeens   
Дата:   20-03-16 15:53

Бягай далеч от Softonic. Нямаш ли някакъв софтуер дошъл с апарата с който снимаш?

Дата:   20-03-16 15:59

Steens, това е идея :) В кутията ми има дискове, но така и не съм ги гледал... Ще погледна какво има там. Благодаря !

Дата:   20-03-16 16:01

Ето ти и няколко идеи за безплатни редактори, може да ти хареса нещо.
http://www.lifehack.bg/web/bezplatni-programi-za-redaktirane-na-snimki/

[beer] [beer] [beer]

Дата:   20-03-16 16:06

Благодаря много, но нека преформулирам въпроса така - каква редактираща програма (безплатна) бихте ми препоръчали, имайки предвид, че съм абсолютно начинаещ :)

Автор: nokoniko   
Дата:   20-03-16 16:14

Пробвай с - FastStone- има я с българско меню.На мен ми харесва.За начинаещ, като мен е супер. Ето ти малко описание... - FastStone Image Viewer 5.5

FastStone Image Viewer е бърз, много гъвкав, стабилен и удобен за потребителя зрител, конвертор и редактор. Той има прекрасен набор от функции, които включват преглед на изображения, управление и манипулиране, червени очи, оразмеряване, изрязване, чистене на шум, ретуширане, цветни корекции, сравняване при запазването, червени очи. Неговият новаторски, но интуитивен пълноекранен режим предоставя бърз достъп до EXIF информацията, thumbnail браузване и основни функции, чрез невидими ленти с инструменти, които се появяват, когато насочите мишката в краищата на екранът. Други характеристики включват високо качество на лупа и музикално слайдшоу с 150+ преходни ефекта, като в това число може да запазите шоуто в изпълним EXE файл, без влияние върху качеството на картините, ефекти на сянка, анотация на изображение, подръжка на скенер, хистограм и много повече. Поддържа всички основни графични формати (BMP, JPEG, JPEG 2000, анимиран GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO и TGA) и популярни формати на камера RAW formats (CRW, CR2, NEF, PEF, RAF, MRW, ORF, SRF и DNG). ДАНО ДА СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН.

Публикацията е редактирана (20-03-16 17:29)

Автор: compur   
Дата:   20-03-16 16:25

nokoniko не четеш! човека иска БЕЗПЛАТНА! [smilie3]

Автор: nokoniko   
Дата:   20-03-16 16:29

Който търси - намира....[beer]

Публикацията е редактирана (20-03-16 18:15)

Автор: mmjm   
Дата:   20-03-16 16:42

Явно и правилата не си прочел.

Дата:   20-03-16 17:01

Тази мисля ще ти свърши работа на първо време. Пробвах я току що и ми хареса. Менютата са на български и лесно ще се ориентираш.
http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

Автор: asahi   
Дата:   20-03-16 17:45

Човек, дори и добре да живее, като се занимава с фотография научава фотошопа. Не се притеснявай, че е сложна - ти научи простите работи, пък сложните после. Не познавам човек, дето да я знае цялата.

Дата:   21-03-16 01:48

Сигуно си прав, но като я отворих се депресирах [smilie25] Ще дерзая, така или иначе съм обсебен от фотографията вече :)

Дата:   21-03-16 17:03

В крайна сметка си качих и Paint.net и се захващам да я разучавам :) Благодаря на всички :):)[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: