Автор: pepi34
Дата: 22-12-15 14:28
iliyanb написа:
> Има си курсове? А къде има курсове
> дето учат на фотография? Ретуша да
> е проблема... Успешни курсове,
> минавате 2-3 и хоп та шляп! Pepi34,
> докъде стигнахме вярно във
> фотографски форум, който трябва да
> има някакви други цели освен
> същинските, които са великаните да
> изпъкват словесно? Добър си и не
> даваш безплатни съвети? Пращаш
> хората по курсове. Къде преподаваш
> да извием опашка?
> Пусни малко гювеч поне с някое
> безплатно съветче...
>
>
> Публикацията е редактирана (22-12-15
> 11:20)
Както писах и в една от предните теми, ще напиша отново и дано го прочетете между редовете, тоест дано си размърдате мозъка докато четете
Напоследък имам проблем с един от моите родители. Скъсах се от ходене по доктори и мисля да си сменям професията. По две причини - 1. Аз снимам на около 80-100лв на час (в което влиза и постпродукцията), а за преглед ми взимат 70лв за 15мин( без постподукция)
2.Не ми вършат никаква работа, та затова е добре аз да се науча да си я върша сам.
А сега на въпроса. Налага се на моя родител да му бъде направена една операция, трябва да му бъде отстранен един бъбрек. Това ще ми струва 1200лв, които смятам да икономисам, а и не съм сигурен доколко ще е свършена работата. Та си мисля, дали някой може да ми даде съвет тук как става тая операция? По кратичко ако може и без да ме карате да уча за доктор, щото нямам излишни 6г. а и дотогава въпросния родител може и да не ме дочака :)
iliyanb в тоя форум има доста доктори, даже аз познавам няколко. Ти как мислиш, дали може да ми отговори някой тук в един пост?
Така и аз ви казвам. И на автора и на теб и на Краси Чочева и на всички останали. Повечето въпроси на които ви се присмиваме и не ви даваме отговор са от тоя тип. Нищо съществено не може да ви се отговори тук във форума, само може да си чешем езиците и да го обърнем на еро чат. Трябва си курсове. Сериозни. А преди ретуша, трябва и да се научите да синмате. Което пак няма да стане тук. Тук може да ви честитя настъпващите коледни и новогодишни празници, а днес мога да ви честитя и Новата Българска 7520г. от сътворението на света, по най-стария (българския каменен) календар, за която повечето не сте и чували предполагам :( .И тази година започва точно днес, в деня на зимното слънцестоене.
|
|