Автор: ecobo
Дата: 12-12-15 11:55
Господин Емил Иванов - ero-83, продължава да ми праща злобни ЛС-та, явно чете темата, но незнайно защо (всъщност знайно е) не иска да напише нищо за да се защити пред аудиторията, на която продава оригинални (според него) батерии. Опитва се да ми звъни по телефона, но аз съм в едно планинско хотелче и покритието на телефона е много зле, изобщо не може да се проведе разговор. За щастие, Интернет-а е що-годе приличен.
ero-83, ако толкова държиш да си говорим, звънни ми в понеделник, тогава със сигурност ще съм на добро покритие, макар че не виждам какво има да си говорим. Ти си ми казал каквото си искал да ми кажеш на ЛС. Аз съм ти казал също каквото съм сметнал за нужно.
Аз не се крия от никого и от нищо. Нямам причина да се крия, нямам от какво да се срамувам. Бизнеса ми е на 100% легален, а с пускането на тази тема не само не смятам, че съм направил нещо лошо, а напротив - смятам, че след кореспонденцията с теб, бях длъжен да пусна тази тема, за да предпазя по-неопитните форумци.
Ако пък мислиш, че съм те наклеветил или се чувстваш несправедливо обвинен, заповядай, свободен си да изложиш тук своята теза и да защитиш името и бизнеса си. Аз не блокирам опонентите си, за разлика от теб. И ако изложиш тук достатъчно силни аргументи в твоя защита и обориш моите тези, аз ще ти се извиня публично.
|
|