Автор: PhotoBo
Дата: 11-11-15 12:24
Ще се опитам да не дрънкам, благодаря за съвета. Всичко което исках да кажа е, че идеята някой да ти направи снимките, като цяло е тъпа. Не казвам, че не си прав за осъществяването и, а просто, че според мен се разваля удоволствието от самото заснемане, без да омаловажавам крайния резултат ни най-малко! Особено, когато става въпрос за любителско снимане. За момчето макар гледайки за дрон ще има по-голяма полза от това да му се предложат места от където да направи кадрите, коити желае и то с голям кеф, пред това да разчита на екип от професионалисти с разни хай тек устройства и пособия.
Провокиран от разсъжденията в тази насока, дори отворих нова тема, за да видя какви са обществените нагласи в това отношение, в която не е нужно да участваш. Мисля, че разбрах правилно мнението ти, че целта оправдава средствата. Без излишна ирония искам да кажа, че приемам и разбирам, че така е при професионалистите! Аз лично като люботел снимам за кеф, фотографията е нещото, което ми доставя най-голямо удоволствие, но тази направена от самия мен, без някакви претенции за професионална изява! Но това съм аз, не казвам, че така трябва да са всички, може и там да ми е грешката и за това да дрънкам глупости за кефа и удоволствието от самото снимане...
|
|