Автор: doctoraaa
Дата: 29-05-15 17:35
Гледам и не вярвам на очите си!Да идеш 5 пъти на Канарските острови и да кажеш,че няма какво да се снима,че без да си даваш зор за два дни може да обиколиш всичко,че са само каманяци...
Абре Живко,приятелю,за теб ясно,ама да отказваш човека,да му втълпиш,да не си взима техниката и да го пратиш на едно от най-красивите места в света със сапунерка....Ами това си е за убиване!Аз 2 пъти съм бил,вторият беше сега февруари за 16 дни и те не ми стигнаха и за половината от заплануваното!
Снимки още не съм почнал да качвам от там,защото още на съм даже разгледал половината снимки от Индия,Турция,Гръцките острови,Мадейра....Затрупан съм,но във профила във фейса има няколко от красиви места на Тенерифе със семейството!
Плюс тези места горе ти препоръчвам силно североисточната част (парка Анага)Пътя почва от Сан Андрес и се вие нагоре и има такива зашеметяващи панорами....свят да ти се завие!Продължаваш към Таганана и Тачеро.Океана блъска в скали,невероятни залези.Тюленово ряпа да пасе!И...има едно местенце преди Алмасига-Casa Africa...oooo!Такива морски деликатеси!А винцето...
Едно друго местенце,дето го знаят малцина е съвсем близо до Ла Арена.Давам ти координатите,справи се .
Calle Acacia Punta Negra, 18
38683 Santiago del Teide, Santa Cruz de Tenerife, Испания
28.228660, -16.842936
Там, кеф ти естествени езерца във вулканичните скали,кеф ти пещери,раци огромни за снимане,залези,изгреви...Само там да снимаш ти стига!
А ако обичаш да снимаш птици-Лоро парк е твоето място! Плюс косатки,делфини...А в Jungle Park Las Aguilas не изпускай шоуто с орлите!
Внимавай откъде взимаш кола под наем,да нямаш проблеми!Евтиното после се оказва скъпо!
Аз навъртях 2300 км.Нямало какво да се види....!!!?
Проучване му е мамата!
Аз като тръгна нанякъде отделям за проучване 3 пъти повече време отколкото е престоя!И знам всяко камъче,пътека,знам как се казва камериерката ,знам дали работи казанчето в тоалетната,знам откъде,кога с какво да снимам и поне да се опитам да направя снимка вън от клишетата...
В това е тръпката!
Скоро приятел се върна от Индия и се изтропа,че нямало какво да се снима,хвърлил си парите на вятъра!!!!????
Затова ми беше думата!
|
|