Автор: baron_barbaron
Дата: 21-01-15 12:39
Това, че една карта не е в списъка с препоръчаните, не значи автоматично, че тя няма да работи. Както аналогично не значи, че картите от въпросният списък, ще са категорично безпроблемни. Но ако ползвате някакви си карти които не са в този списък, няма да имате основание за рекламация ! До тук със списъка с картите.. Моя апарат е с две гнезда, слагал съм и аз микро-та.. Както е написал rexpitbul работят когато си пожелаят. И забелязах, че няма зависимост от марка, модел и пр. Зависимостта е в адаптера ;)
Въпросните адаптри са си сериозна предпоставка за проблеми. Също така от опит мога да споделя, че повечето спрягани за велики карти,не само тук, са меко казано прехвалени. Имах проблеми със SDHC сан диск и SDHC самсунг с предишен апарат . Като самсунга беше от най високия им клас, повече никога не бих си купил такава карта. В същото време съм много доволен от Кингстън, да вярно че не са светкавично бързи, но никога не съм имал проблем с тях..
Та моя съвет е, да опиташ със карта без адаптер. Като препоръчвам тя да фигурира в списъка. И ако пак имаш проблем, звъниш в профайд. Ако ли пък всичко си работи нормално, подаряваш тези микро-та на приятелите с големите смартфони и си свирукаш весело ;)
|
|