Автор: metodiev_martin
Дата: 18-06-14 11:01
Винаги ми е било чудно, как ще реагират гениталиите на въпросните "биячи" на едни 30000 волта от електрошокова палка...
След като имаме толкова криворазбрано правосъдие, подкупни следователи, криминалисти, съдии, прокурори и едва ли след подобни инциденти, ще се стигне до нещо ефективно, варианта с изпържването на нечии яйца, ми звучи "симпатичен"
Мен, на ъгъла на "Белчев" и "Солунска", един изрод с акордеон преди 3 години ме замеря със счупени тротоарни плочки, защото бях неразумен, на отсрещния тротоар да си сменявам обективите. Решил, че му нарушавам личното пространство и че ще го снимам. Докато не залетяха парчета плочки, въобще не го бях и забелязал.
Последва мощен щут от моя страна в кутията/куфара на акордеона и АГРАРЕН скандал със всички цветущи изрази, които средностатистически селянин знае.
Тъй като почти никой не разбра какво се е случило, в общата картинка, аз бях изрода, който рита "имуществото" на клетия човечец. Така, че в случая, по гореописаната логика, някой трябваше да дойде и да ми потроши канчето и на мен.
Нито съм снимал някога котки/бабички/просяци по улицата, който след това да "тонирам" в черно и бяло, нито са ми били интересни по какъвто и да било начин. Явно на въпросните им е писнало всеки втори да ги щрака и затова често "агресират".
В случая от статията... 30000 волта с нисък ампераж, по частите на тялото, където не трябва да се ползват подобни приспособления и да си "скача", колкото иска.
|
|