Автор: martinmaks
Дата: 17-03-14 14:15
Привет колеги! Моля за съвет. Носих си никона д7000 за лек ремонт в профайлд. Отстраниха проблема, но като се прибрах вкъщи, сложих обектива и като погледнах през визьора, какво да видя: един голям косъм и черна едномилиметрова прашинка залепнали на огледалата. Тази сутрин им го връщам та баш майстора да почисти след себе си. Проблемът е, че те много ми се разсърдиха. Първо се опитаха да ми обяснят, че ги е имало и преди (в см, че ги послъгвам). После ми казаха, че прашинката нямало да оказва влияние на изображението а само щяло да ме дразни в началото, но после съм щял да свикна. Стана ми много обидно, не само защото камерата ми е нова, не само, че казвах истината, но отсъствам от работа за да им занеса камерата, която няма да мога да ползвам още кой знае колко време (казаха, че няма да стане тази седмица), но най-вече понеже очаквах да ми се извинят,за немарливата си работа, пък те ми се скараха. Както и да е, приеха я за почистване, но сега се чувствам все едно съм оставил детето си на доктор, когото съм ядосал преди това. Какво бихте ме посъветвали, да ида да си я взема и да я дам другаде (където ще си платя за почистването на тяхната мизерия) или да им я оставя те да си я почистят? Благодаря Ви предварително!
Мартин
|
|