Автор: katysty
Дата: 05-12-13 22:59
Имам един стар лаптоп HP6720S, който по принцип си работи перфектно с Уиндоус 7.
cpu: Celeron 550 2.0 GHz
video: X3100 (Mobile Intel® 965 Express Chipset Family)
audio: Soundmax integrated digital hd audio
Ползвам Google Chrome, един ден видеотата в Youtube просто спряха да се възпроизвеждат нормално, започва веднага да сече, картината и звука забиват и целия уиндоус докато не ги спра. С Уиндоус 7 64 съм с последната версия на флаш. Изключвах вградения флаш на Хром, деинсталирах флаша на адоби, разлика няма все така. Инсталирах Opera и Firefox по същия начин се държат. А преди това не съм имал никакви проблеми. В IE обаче се възпроизвеждат нормално? Преинсталирах целия уиндоус, с последни версии на драйвъри и без никакви инсталирани приложения, започна да го прави същото на втория ден, което е най странното.
Също се появи и друг проблем, който преинсталация не оправи. Когато се опитам да отворя .exe файл диалоговия прозорец се появява за няколко секунди и след това автоматично сам се затваря и съответния .exe файл, който се опитвам да инсталирам изчезва. Направих втори акаунт, от него всичко се инсталира нормално без проблеми, но от основния не иска.
|
|