Автор: pepi34
Дата: 29-09-13 04:21
BoneFletcher написа:
>
> pepi34, не знам колко пъти си
> прекопавал градината, ама
> повярвай ми не е толкова просто,
> колкото изглежда!
> Видеомонтажът ми се струва далеч
> по-лесен ( най - малкото си стоиш на
> стола ). За начало е достатъчно
> човек да знае:
> - как да си отвори файла
> - какъв "template" да избере ( зависи
> какво иска като резултат )
> - как да прави "split" и как да прави
> "transition"
> - кое е копченцето за "save" ( във Vegas e
> "Render As", a "save" записва проекта )
>
Щом са ти такива изискванията към видеомонтажистите.......... няма да ги коментирам. Много проста я описа тая работа, все едно, че отиваш до тоалетната да се изпикаеш иииии готово. Само, че много хора не знаят какво е i и какво е p, както и разликата между тях. Нито разликата между различните файлове - avi, mpeg,mp4, divx. За настройки и технически параметри да не говорим. И накрая сече. НЕ сече, няма да тръгне изобщо :)
А за градината, повярвай ми, имам понятие как се копае и какви познания се изискват. Нищо, че хората вече не искат да копат домати и искат да седят на стол.Чакам да станат по 15лв килото, та да им отстъпя моя стол. Да си седят на него и да ги купуват от мен.Не знам дали ми разбра хумора, ако си го разбрал, ще прозреш, че не те заяждам. И за копането се иска акъл ( по точно - за въпросите какво и как.) Ама понеже хората имат желание доматите да им ги изкупуват по 2лв направо от нивата с колците барабар и тая не става, затова си мечтаят за работата на стола. Обаче, това не им гарантира, че стават за там :)
|
|