Автор: deluxe
Дата: 02-09-13 18:19
Здравейте! От известно време снимам за удоволствие, но вече съм решил, че фотографията е нещото, с което искам да се захвана сериозно. Смятам, че най - важното - желанието го имам в изобилие. В момента мисля, че съм на ниво, на което притежавам достатъчно знания, но това което ми липсва е опит. Поне според мен правилният начин да натрупам такъв е като втори фотограф.
Така че, ако някой има нужда мога да му асистирам на сватби и други мероприятия. Разбира ce не искам нищо насреща, освен да ползвам снимките за собствено си портфолио и от време на време да задавам по някой и друг въпрос :)
В замяна помагам при снимките, мъкненето на техника и други дейности присъщи за подобен род събития
Предполагам, че има доста колеги, които имат нужда от безплатна помощ най - вече по сватбите, където не могат да бъдат на повече от едно място по едно и също време.
Разбира се запланувал съм да посетя и няколко курса за портретна фотография, но това е друга тема. Споменавам го само, защото знам че ще има коментари от типа "всичко се заплаща иди на курс".
Мой снимки можете да видите в блога и галерията на сайта ми:
http://ivelinphotography.com/
Намирам се в София и съм на разположение през почивните дни и вечер след 18:00.
Можете да ме намерите тук на ЛС или GSM 0899999233
Поздрави!
Иво
|
|