Автор: KPetkov
Дата: 18-07-13 13:35
Здравейте,надявам се тази тема да послужи като ориентир на всеки на който му се наложи посещение на сервиз.
На кратко ще обесня ситуацията около моя Canon 40D-появи се разминаване между ръчен и автоматичен фокус или по-конкретно,при ръчен фокус снимките са с далеч по-добро качество от автоматичния.По-запознатите са наясно с този характерен проблем при Canon.
В понеделник занесох апарата в посочения сервиз с молба да бъде диагностициран и да мине през евентуално калибриране на сензора.
Лошите впечатления започнаха още от входа.Дамата-приемчик с непокъртимо спокойствие започна да въргаля апарата по бюрото,все едно държи паве. Тук ще пропусна какво беше отношението за да не ви отегчавам,но предполагам вече се досещате...
След обстойното описание на проблема на фотоапарата в протокола беше записано "lo6o ka4estvo",като обеснението беше да съм се чуел по-добре направо с техника(по-късно когато се върнел в сервиза).Обадих се по-късно,свързаха ме с техника и последва втора серия "отлично" поведение към клиент.Съобщиха ми едва ли не колко съм прост да взема такъв фотоапарат,без да отида първо при тях да го диагностицират и т.н. И това ще го спестя,като за отбелязване е,че поведението към мен(клиентът) бе меко казано арогантно и крайно недопустимо!
Вторник получавам обаждане:"Фотоапаратът ви е диагностициран,но за момента не може да бъде отремонтиран,защото нямаме налична матрица.До две-три седмици ще е готов"!!!
Веднага ги попитах,за каква подмяна ми говорят и веднага да ме свържат с техника.Отговорът беше:"Техника го няма,обадетесе по-късно.Е кво,отказвате ремонта ли?".Отговарям да,при което ми тръшват телефона и точка.
Обаждам се малко по-късно за да ме свържат с техника и че идвам да си взема апарата,след кратко мълчане ми се отговаря:"Ми той го няма техника,защото си тръгна,а апарата не може да го вземете ,защото е разглобен".Тук ми прилоша.Разбираме се да го взема в сряда.
Отивам в "сервиза"(в кавички,защо според мен е всичко друго но не и сервиз) и ми връщат апарата в следното състояние:
-отлепена гумена облицовка(под нея се намират част от винтовете);
-видимо наранени и обелени винтове;
-прах по огледала и матрица;
Веднага ги помолих да извикат техника който го е разглабял,а отговорът беше(както и очаквах):"Ми той го няма".Помолих ги да извикат управител и след малко дойде някакъв човек,който така и не пожела да се представи.От вратата ме попита:"Е какъв ви е проблема сега..."
По негови думи се бил чул по телефона с техника който е отварял апарата и той му казал,че матрицата е дефектна и трябва да се подмени,като фотоапарата не е изобщо разглабян!!!!!ФЕНОМЕНАЛНА НАГЛОСТ!!!!
Питам,защо вчера тяхна колежка ми е казала по телефона,че не мога да взема апарата,защото е разглобен.
Отговорът е :"Няма такива работи.Глупости.Объркала се е.Той техника,понеже трябва да го изнесе от стаята и затова.Гумите са се разлепили от старост,тоя апарат е на толкова години,че кво искате"
Аз допълвам,че ми е казано че тогава техника го нямало и няма кой да сглоби апарата,отговаря ми се:"Е да де,той го нямаше и затова няма кой да го изнесе,ама не е разглабян изобщо"
Хора пак казвам,че такава наглост и такова лъгане не бях виждал...
Казват ми първо едно,после отричат и казват друго,после ми обеснява,че апарата ми е супер стар и смачкан от работа(на 30 000 кадъра е)и затова матрицата е дефектирала....
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И НЕВЕРОЯТНА НАГЛОСТ!!!
Това е от мен,правете си сметка как ни се ремонтира техниката.Оставам с надеждата,че не е извадена моята матрица(или и нещо друго) и заменена с друга.Това че е отварян е без съмнение.Винтовете в основата,дори не бяха стегнати!
Срещу цената от 25,80 лева, получих отварян апарат,със замърсени огледало и матрица и куп съмнения относно състоянието на техниката ми.
Бъдете здрави и се пазете от такива........"сервизи"!
|
|