Автор: photographist
Дата: 17-07-13 23:53
И според мен кражбите зачестиха напоследък, но не искам да го свеждам до политическа власт. Най-вече се случават защото народа е гладен, без значение кой е на власт и ни управлява.
За една нощ 2-ма комшии изгоряха с А4-ките си, а кумата с А3-ка, явно има някаква Ауди банда.
Относно фототехниката, моите съболезнования за пострадалите! Често си мисля какво ли бих направил, ако видя някой в момента, в който ми разбива колата или чопли на входната ми врата в ключалката
Аз от едно време си знам и никога не оставям техниката в колата, та ако ще да слизам за цигари на спирката. Раницата на рамо и това е. Даже в Кауфланд не я оставям на гардероб, да - рискувам на излизане да ме проверява охраната и ги разбирам, това им е работата, но поне ми е спокойно, че всичко е с мен.
Познавам даже един колега, който всеки Божи ден си носи D7000-то с двата най скъпи обектива, които има в малка чантичка до работа и обратно, макар и да не работи като фотограф, просто за негово спокойствие и го разбирам... Не мога да си представя (а и не искам) сега някой да ми думне цялата техника и да остана без нищо, направо ще се откажа от фотографията като хоби...като знам какво ми коства да следвам мечтите си, пък остави сантименталната стойност...
За това колеги, обезопасете жилищата си и не оставяйте техниката си без надзор навън, ако ще да е и в багажника на колата, колкото и да сте разсеяни или да бързате!!!
Публикацията е редактирана (17-07-13 23:54)
|
|