Автор: bpn
Дата: 26-06-13 22:13
@hotsnail,
Нещо ме бъркаш с Епъл фен... Нищо подобно не съм.
Да оставим настрана факта, че има и 15" Макбук про с ретина дисплей, и че един куп фотографи ползват Мак (честно казано по непонятни за мен причини, но пък сега Мак феновете ще ме погнат...).
На повечето хора в тоя форум (следя го от доста време) май доста им куца разбирането на прочетеното... Или това, или просто не четат цялостно, а вадят първото нещо, което не им хареса от контекста и се почва flame война...
Целта на поста ми беше да посоча една от възможните причини още да не сме видели 17+ инча мобилна работна станция с такъв висок клас дисплей.
Друга възможна причина е, че PC производителите доскоро смятаха, че от такъв тип дисплей просто няма нужда и могат да си спестят разходите за него.
По един или друг начин Епъл е причината нещата да се променят и мога да ви гарантирам, че след сегашните анонси на ултрабуци с 2500х + резолюции, ще последват и работните станции.
Казвам нещата така, както ги виждам максимално обективно, нека някой не се опитва да ме изкара фен на каквото и да било, понеже не съм...
Купувам най-доброто, което мога да си позволя и отговаря на нуждите ми без оглед на марка - не робувам на такива неща.
Публикацията е редактирана (26-06-13 22:28)
|
|