Автор: kirsena
Дата: 14-05-13 00:36
От известно реме се запалих по online търговията и някак си ми стана интересно да тествам различни системи.
Седнах, почетох, пробвах, пак почетох, тествах, пак почетох и конфигурирах ей този магазин с тестова функция.
http://bgphotos.site11.com
Приоритетно заложих да продава снимки на различни видове хартия, различни размери, рамки и различни аксесоари, но на практика може да се продава всичко, без забранените от закона стоки.
Каква е целта, защо точно това и би ли имало клиенти не ме питайте-незнам.
Защо точно тука споделям, също незнам.
Седя и се чудя- може ли на някой да му трябва точно това?
Идеята ми е ако някой му представлява интерес платформата като възможности и функционалност и вижда печелившото в нея, като не на последно място му се занимава, да прояви интрес към нея.
Всичко това може да бъде конфигурирано на платено от клиента място/хостинг, със собствен домейн/ с цел сигурност на данните и по-добра функционалност.
Ако до сега сте си мислили за точно такъв магазин и високите цените са ви спирали, ще дадете нещо, може и символично, ако ли не-да сте живи и здрави, сърдити няма да има.
Живеем в трудни времена, след не толкова успешни избори на парламент, криза е, цените падат, работа няма-всеки лев е добре дошъл.
Благодаря за вниманието и успех!
Моля ако съм нарушил правилата или съм сбъркал раздела, да бъде преместена темата на правилното място.
|
|