Автор: jino
Дата: 28-04-13 08:24
Виж не е точно така както ти казват до тук.
Докато не се научиш да гледаш обективно на нещата които правиш ,няма да излезе нищо свястно.
Относно това че обожаваш снимката си няма нищо лошо ,естествено до една определена възраст.
В този ред на мисли ,без да се обиждаш ,2-3 годишните деца след като се изакат с възхищение и обожание наблюдават и разучават нещото което са сътворили в гърнето си.Това се нарича от психолозите "анална" фаза в развитието на човек.
Някои хора не успяват да я прескочат и цял живот се фиксират на нея.
Това да кажеш че обожаваш твоя снимка означава че ти си все още в "аналната" фаза на фотографското си развитие.
Сега ти остава да я прескочиш и поетапно да развиеш таланта си .
Говоря ти го от личен опит защото аз съм бил на същото място където си ти сега,възхищавал съм се от снимките си и също като теб не съм могъл да разбера какво толкова не се харесва на останалите ,но това е нормално човек е заслепен в тази фаза от собствената си "божествена" личност и е удивен от това какви възможности има неговото тяло ,ум ,съзнание , какво може да излезе от него ,респективно от ръцете му ...
Честно да ти кажа не знам кое е по-добре да останеш там където си сега, самодоволен или да вървиш "нагоре" защото с всеки изминал ден ще започнеш все по-малко да харесваш нещата си.
|
|