Автор: ittv
Дата: 08-03-13 17:19
hotsnail ти какво имаш и как снимаш и сони колко са велики съм го чувал, не виждам какво толкова лично го приемаш, все едно работиш за тях. Аз изказвам гледна точка от мой опит. Или трябва да взема апарата да ти го дам да видим кое е смислено или истина, не виждам какво толкова се дървиш все едно си на комисионна в Сони, форумен трол като теб рядко се вижда, ако трябва да съм откровен, де що се изпише Сони и ти веднага изкачаш с "компетентно мнение"
Не съм фанатик или привърженик на определена марка, снимам си с каквото ми е кеф и както ми е кеф и това на каква жега ти си снимал слабо ме интересува. Или искаш да кажеш, че като напишеш sony nex overheating в google всичките намерени резултати (~113 000) са лъжливи или не са смислени...
Може да престанеш да се изказваш толкова фанатизирано на тема Сони, че ставаш смешен, де що е Сони не може да има дефект и работи безупречно, еми техника е мамка му, нормално е да има проблеми и косури, всяка една марка си ги има...
И къде казвам по-горе, че става въпрос за снимки, аз до колкото мога да чета и разбирам чист български съм дал мнение относно видео, защото е част от въпроса на човека в първия пост, или викаш дай да си пишем, колкото да не заспим, а какво точно казваме или се опитаме да кажем няма значение
|
|