Автор: Myth
Дата: 21-10-12 21:11
Автор: iasen2
Дата: 21-10-12 20:16
ми като гледам бокето такива изводи си правя .Щом е направил такова боке , значи знае как се снима. И не виждам защо обиждате автора на темата , но това си е характерно за писачите в този форум . като гледам техниката в профила - айде на 1.8 бленда или на 2 . но принципа е същия . Като видите някой с 5Д и почвате да злобеете .
iasen2 никого не съм обиждал, просто констатирам, че автора не знае как да работи с фототехниката или да снима. След задаването на подобен въпрос особено от притежател на такава техника е логично да не знае как се снима и какво са 3 стопа. И как му помогна ти, ще иде човека ще си купи един ND филтър и после да очакваме нови въпроси, "Защо апарата ми снима на такива ниски скорости (ако знае какво е това) или що снимките ми са толкова шумни или размазани или тоя филтър" или какъвто и да ти хрумне въпрос. По-добре да седне и да почете и да се понаучи да снима.
Да не говорим, че не си познава апарата, обикновенно фотоапаратите, когато не могат да експонират и не им достига скорост или нещо друго, те просто предупреждават по някакъв начин с мигане на нещо си във визьора например. Не вярвам Марка да няма подобна функция.
Публикацията е редактирана (21-10-12 21:15)
|
|