Автор: Rebellious
Дата: 08-10-12 21:11
Много се изписа по повод новия модел на Канон, много сравнения бяха и спрямо конкурентната марка Никон. Но въпросът е, че трудно се сменя система в тия времена, това от една страна, от друга понатрупаш ли добри стъкалца, не ти иде да се разделяш... А гледам, че не само аз съм така!
Та, да се върнем на телата, / които според някои са консуматив/ струва ли си два пъти разликата в цената към настоящия момент? Някъде в предните теми, Генчо / Canon/ уместно спомена за медийното преекспониране на новия АФ в 5Д марк3 и доста конкретно се обоснова! Не, никой не спори, че АФ на новото тяло е много по-добър, но толкова ли, че да се плащат двойно? За репортерите може , но за останалите, дето и с първата серия нямахме проблем?
От друга страна, 14 битовия РОУ не стана 16 битов. Все си е 14 битова аналого-цифровата конверсия.
За бандинга, ами има си го и в двата, твърди се, че в новия е по-малко, но толкова, че е трудно да се види разликата! Гадният бандинг го има и толкоз! Във високото ИСО е същата картинката.
Значи какво остава? Повече кадри в секунда, мъъъъничко по-добро ИСО и по-добър АФ. Поправете ме ако бъркам, но не с хейтване, а с аргументи!
|
|