Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Откраднат Canon 5d Mark III
Автор: kiril.s.petrov   
Дата:   10-09-12 14:17

Здравейте,

От дома ми в София, тази нощ беше откраднат Canon 5d Mark III, с обектив EF 24-105 f/4L IS USM, в калъф toploader на LowePro, както и Sony Alpha А100 (неработещ, полят със солена вода) с обектив Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC.

Серийни Номера:

Canon 5d Mark III
5260B009(AA)
(21)042033001400
(21)04223678

Sony Alpha A100
027242694156

Моля ако някой види в заложна къща или някъде да се продава 5d mark III да се свърже с мен на тел. +359 887 77 69 61, предлагам възнаграждение за всеки помогнал да си намеря апарата.

Отговори на това съобщение
 Re: Откраднат Canon 5d Mark III
Автор: cicomanco   
Дата:   10-09-12 14:32

Баси кахърното...Тараш докът те е нямало ли е било или си спал?
Между другото, вече са адски внимателни в предлагането...мамицата им...

Автор: asahi   
Дата:   10-09-12 14:37

Алфата ще стигне до сервизите.

Автор: pstoev   
Дата:   10-09-12 14:48

моя съвет е да следиш ebay търговете, според мен там отива крадената техника!

Дата:   11-09-12 13:36

За съжаление, се случи докато спим. Разчитам, че ще го предложат на някой и се надявам да го видя отново. Апарата беше на 1 ден след като го получих и на 90 затвора. Никога досега не са ме обирали, но мога да ви кажа, че чувстото е отвратително особенно като изчезне така мечтана вещ.

Автор: peenchev   
Дата:   11-09-12 14:09

Преживял сьм го два пьти,докато спя в кьщи.Не са ми взимали фотоапарат,защото тогава нямах,но усещането е наистина отвратително,напьлно те разбирам.SORRY,дано успееш да си намериш нещата,аз не можах.Такива хора заслужават да ги изнасилят няколко пьти меко казано.

Автор: sirkhann   
Дата:   11-09-12 14:28

Това каза ли го на куките? Явно са те проследили отнякъде.

Автор: hotsnail   
Дата:   11-09-12 14:30

Много намирисва на нагласено.

Явно поръчките само до офиса (да не ми видят домашния адрес на пратката) и ако получавам нещо по-ценно внимателно да няма някой, да ме следи след работа....егати държавата.

То не че в САЩ не е същото ама в повечето случай е за по-големи суми.

Публикацията е редактирана (11-09-12 14:32)

Автор: pepi34   
Дата:   11-09-12 14:41

Колега би ли описал точно каква е схемата и как се случи? Доста съмнителни обстоятелства, мисля си че който е влезнал е знаел какво има за вземане!!! При внимателен анализ на ситуацията може и да стигнеш сам до крадеца.И как точно, отключват с ключ докато спиш ли?

Дата:   11-09-12 14:42

Апарата ми беше донесен от баща ми от Щатите. Няма нагласена работа по-скоро късмет.

Дата:   11-09-12 14:46

А за самия обир - докато сме спали са влезли през прозорец с ПВЦ дограма. Живея в къща на няколко етажа и спалнията ми е на последния. Апарата и други цени работи са били на удобно за тях място, малко далеч от спалнята ми. Затова и на практика не съм ги чул. Апарата го получих предишната вечер от баща ми, който се прибра от щатите. На следващия ден направих малко снимки по искърското дефиле, но освен мен и жена ми не е имало друг, които да е видял апарата. Вечерта ни обраха. Нямаше време дори да се похваля на приятелите си за него. Това е историята.

Публикацията е редактирана (11-09-12 16:31)

Автор: m_d   
Дата:   11-09-12 14:49

Неприятна работа.
След като ме обраха за втори път, абсолютно всичко ценно у дома нощува в една стая с мен. Знам, че е късно за съвети, но препоръчвам такова процедиране.

Дата:   11-09-12 14:55

СОТ с зона дето пази периметъра само също е добре да има. В къщи прозорците вратите и хола през ноща са защитени от СОТ-а. Само обемните датчици където спим не работят.

Автор: ludiakolio   
Дата:   11-09-12 15:11

Дано се намери.

Автор: mitko85   
Дата:   11-09-12 15:20

Искрено ти съчувствам и ти пожелавам от сърце да намериш апарата си!
Успех и не губи надежда![smilie3]

Автор: gbrain   
Дата:   11-09-12 15:21

Баси наглостта...

Автор: pefoto01   
Дата:   11-09-12 16:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   11-09-12 17:04

Засега регистрирах апарата в http://www.stolencamerafinder.com/ дано се появи снимка от него в нета. На полицията не разчитам много. Не съм чул за намерена такава техника от тях, дано да греша.

Автор: pmartinov   
Дата:   11-09-12 17:58

kiril.s.petrov

Може да ти звучи неприятно,но си казал на някой какво ще имаш скоро .

Така си им помогнал.....

Много точно е нагласена тази "работа"

Трябва да си спомниш на кой си споделял какво чакаш от USA...

По всичко личи,че тези които са влизали са знаели точно какво,кога и къде да търсят.

Може да не е самият той изпълнителя, но може да е той поръчителя.А някой друг да е тарашил.

Случайност при взлома и това което си получил е изключена .

Автор: vikitovikito   
Дата:   11-09-12 18:00

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   11-09-12 18:48

И аз мисля , че шанса да е просто случайност е малък.

Живея и съм отраснал в прочутия квартал Люлин от който произлизат едни от най-силните бригади, занимаващ се с обири ( от всякакъв вид). Някой от известните имена, даже са ми били съученици. Аз съм пострадал досега 2-3 пъти.Винаги съм си мислел, че е на случаен принцип, но след внимателен анализ установявам, че НЯМА нищо случайно, даже съм стигал до поръчителите.Моя съвет е - анализирай много внимателно всичко и всички детайли. Нещо изпускаш. Така не се прави обир, вие сте били следени поне 2-3 седмици!!!
Какво си изпуснал и дали може да се хванеш за нещо?
1. Ако си бил по-наблюдателен може да си спомниш за хора който не познаваш и си виждал в близост до къщата си, или за непознати паркирани автомобили.
2.Може би са ти звънели непознати на вратата или по телефона?
3.Не е задължително да си се похвалил с апарата, достатъчно е да се знае , че баща ти се връща от Америка или нещо друго от същия род.Достатъчно е някой да те е видял от улицата с апарата в къщи.
Само от горенаписаното на мен ми е ясно, че щом получаваш 5Д3, едва ли предишното тяло ти е сапунер, и едва ли влизаш в категория социалнослаби.Аз даже не те познавам, а хората който са били у вас, може би не са кварталните идиоти и знаят за теб много повече от колкото предполагаш!
4. И много други неща , за който просто не се сещам в момента.

Едит, последния път ми гепиха една кола и ми я върнаха срещу някой лев. Колата беше над 10г, но прясно пребоядисана. Хората ме изчакаха 2 месеца да събера парички след ремонта, добре знаеха че ми е много лична вещ и ще платя.Защото един мой бивш "приятел" им беше снесъл нужната информация. За жалост навремето жена ми ме спря, иначе вече да съм стигнал и до поръчителя и до изпълнителите.За полицията - без коментар, там ти си навлек, който им създава работа. А за Сот, доста хора живеят така и е много по сигурно.Е и там има детайли, не си описвайте скъпата техника и телевизорите, защото така направо ги изваждате на светло и ставате мишена. Но мой приятел живее в 3 етажна къща и вечер като спи включва Сота навсякъде без 3 етаж.А ти поне да беше си сложил местна аларма за собстнено ползване, достатъчно е воя на сирената.Ако и това не ти харесва - Зло Куче, много е ефективно. Жалко за случката, но за съжаление знаете как е " покритото мляко не го лочат котките", пък до тук не виждам да си взел никакви мерки брато!

Дата:   11-09-12 18:54

Схеми приятелю , прекалено много, Българина е умно копеле. Може съгледвача даже да се е маскирал като обикновен разносвач на брошури Фантаскико и Кауфланд и обикаляйки по пощите да те е следял, просто помисли внимателно!!!Достатъчно е също да е видял раницата, не е нужно да видиш апарата, 5Д1 и 5Д3 не можеш да различиш отдалече, трабва да прочетеш!

Автор: goldfrapp   
Дата:   11-09-12 23:29

Това са изводите които съм си извадил след като ме ужилиха мен:

1. З-а-с-т-р-а-х-о-в-к-а на всичко над 2000 лв. В някое дружество което плаща, като ЗАД Алианц. Струва пари, но това е цената на това да живеем в България. Когато пътувате също застраховайте колкото може повече, смешни са вноските. За съжаление аз дойдох на този акъл също след взлом вкъщи.[smilie22]

едит:
2. Внимавай със СОТ-а, по-добре без него, тъй като СОТ-аджиите докато ти слагат кабелите и ти оглеждат имуществото, от там нататък е ясно кво става с информацията.

3. Докато сте у вас - на вратата РЕЗЕ, доброто старо резе е единственото което може да ги спре. На отваряемите прозорци - също, има такива резета. И е много важно да се вижда от вън, като го видят не се опитват хич. Грозно - ДА, единственото решение за прозорци - ДА.

4. Жилище с баби и пенсионери - еми кофти са ама никой не минава не-регистриран от агентите на бабешкото ЦРУ. По цял ден кесят и слухтят.

5. Жилище в близост до обекти които се охраняват с видеокамери - банки и тн.

И най-важното, не си мислете, че това се случва само на другите, а вземете тези мерки днес или утре. Едно резе струва 50 лева с монтажа.

Публикацията е редактирана (11-09-12 23:39)

Автор: anaconda73   
Дата:   12-09-12 00:15

goldfrapp прости и добри съвети, дано за колегите да не са след дъжд качулка

Дата:   12-09-12 00:28

Ние като из горяхме беше акция на сот.. Рекламна операция за целия квартал. Две седмици по късно всички станахме със СОТ

А пвц дограма се отваря с по-силно дишане. Нищо не пази

За Стандартната и застраховката съм съгласен, че че не искаш да правиш списък на за крадците

Публикацията е редактирана (12-09-12 00:31)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »