Автор: pepi34
Дата: 11-09-12 18:48
И аз мисля , че шанса да е просто случайност е малък.
Живея и съм отраснал в прочутия квартал Люлин от който произлизат едни от най-силните бригади, занимаващ се с обири ( от всякакъв вид). Някой от известните имена, даже са ми били съученици. Аз съм пострадал досега 2-3 пъти.Винаги съм си мислел, че е на случаен принцип, но след внимателен анализ установявам, че НЯМА нищо случайно, даже съм стигал до поръчителите.Моя съвет е - анализирай много внимателно всичко и всички детайли. Нещо изпускаш. Така не се прави обир, вие сте били следени поне 2-3 седмици!!!
Какво си изпуснал и дали може да се хванеш за нещо?
1. Ако си бил по-наблюдателен може да си спомниш за хора който не познаваш и си виждал в близост до къщата си, или за непознати паркирани автомобили.
2.Може би са ти звънели непознати на вратата или по телефона?
3.Не е задължително да си се похвалил с апарата, достатъчно е да се знае , че баща ти се връща от Америка или нещо друго от същия род.Достатъчно е някой да те е видял от улицата с апарата в къщи.
Само от горенаписаното на мен ми е ясно, че щом получаваш 5Д3, едва ли предишното тяло ти е сапунер, и едва ли влизаш в категория социалнослаби.Аз даже не те познавам, а хората който са били у вас, може би не са кварталните идиоти и знаят за теб много повече от колкото предполагаш!
4. И много други неща , за който просто не се сещам в момента.
Едит, последния път ми гепиха една кола и ми я върнаха срещу някой лев. Колата беше над 10г, но прясно пребоядисана. Хората ме изчакаха 2 месеца да събера парички след ремонта, добре знаеха че ми е много лична вещ и ще платя.Защото един мой бивш "приятел" им беше снесъл нужната информация. За жалост навремето жена ми ме спря, иначе вече да съм стигнал и до поръчителя и до изпълнителите.За полицията - без коментар, там ти си навлек, който им създава работа. А за Сот, доста хора живеят така и е много по сигурно.Е и там има детайли, не си описвайте скъпата техника и телевизорите, защото така направо ги изваждате на светло и ставате мишена. Но мой приятел живее в 3 етажна къща и вечер като спи включва Сота навсякъде без 3 етаж.А ти поне да беше си сложил местна аларма за собстнено ползване, достатъчно е воя на сирената.Ако и това не ти харесва - Зло Куче, много е ефективно. Жалко за случката, но за съжаление знаете как е " покритото мляко не го лочат котките", пък до тук не виждам да си взел никакви мерки брато!
|
|