Автор: achkata89
Дата: 06-09-12 00:27
raych_eu
Какви са според теб тия дето снимат "в зеленото квадратче"? Защото за мен те са любители. Вярно за голяма част от форумните капацитети - всички, които снимат с нещо, което няма огледало и тежи под 1/2 кило са профани, аматьори, щракачи и т.н. Уви колкото и да не ви се вярва - нормалните хорица не се интересуват нито от ръчните настройки, нито от светлосилата на обектива, нито от кривия хоризонт или изгорялото небе...още по-малко пък ще вземат да четат книжки, да обработват с дни снимките от екскурзията и т.н.
От поста на жената (сега забелязах, че е такава) става ясно, че предишната и сапунерка я удовлетворява напълно. Къде намеси ръчни настройки, светлосилни обективи и т.н.? Препоръчай й да иде на курс и да си накупи 2-3 книжки, да си вземе 2 кг. статив и филтри за 1 камара пари...постарай се да й докажеш, че щом не носи черен и голям тукмак и не си губи нощите в постобработка - то снимките й не струват...голяма подкрепа.
/п.с. и аз съм от тия с черните тухли...но всеки ден срещам хорица, които са вложили 1/10 от парите които аз съм вложил, носят 3 кг. по-малко, не знаят що е то бленда и са 5 пъти по-доволни от резултата, който постигат с техните "сапунерки"/
|
|