Автор: kapitancho
Дата: 26-11-11 17:33
CyberGene,
в e-bay крайните продажни цени са прилично по-високи от нашите си цени в базара. Но понякога се налага да се гледа и там, защото просто има по-голямо предлагане.
Съветите на Кен с последната минута са ок, но аз бих наблегнал на нещо по-странично - секцията с търсенията. Преди това не се бях зачитал как се търси, но разбрах как да се търси нещо, но да се изключва друго или да се търси за едно от няколко думи. По този начин си направих предефинирани търсения, които си запазих и получавах мейли за всяко ново съвпадение.
Така една сутрин се събудих и видях, че имам писмо с много изгобно buy-it now и веднага купих, преди някой англичанин да се е усетил. Цената беше 40% от офертите в нашия базар. Тук приложих следствието от принципа, че ако нещо е пуснато на buy it now и не е продадено до няколко часа, значи не е изгодно.
А от по-конкретизираното търсене, сега съм си нагласил да получавам известие само за определена версия на един никонски обектив и вече няма спам от оферти за разни сигми, тампони, вивитари, упътвания и прочие ненужни работи.
|
|