Автор: holygrace
Дата: 06-11-11 20:21
Здравейте, от много време се каня да се сдобия с dslr, скоро мечтата ми ще се сбъдне (надявам се:D), чета усилено, сравнявам, гледам, но все пак си позволявам да поискам и вашето мнение. Сумата, която ще мога да отделя е 1100 лв. Не ми се ще тялото да е 450д, което всички препоръчват за начинаещи и за първи по-сериозен апарат. Иска ми се да е 40д, но зависи какво ще изникне в базара. Питам се какъв обектив също да взема (не държа на китов). Ориентирала съм се към 50mm портретен, предвид факта какво планирам да снимам. И като цяло ще ми е интересно какво мислите, да споделите мнение и опит, въобще всичко е добре дошло. Надявам се темата ми да не бъде изтрита. Не мисля, че е неуместна, просто искам да събера малко мнения от хора, които се занимават с фотография. Знам, че дори нисък клас дслр няма да ми отеснее бързо, но ми се ще покупката да е добра и като напредна (живот и здраве), да не открия колко несъвършенства има първия ми апарат, да съжаля и да се чудя как да го продам за ъпдейт.
|
|