Автор: rosinanta
Дата: 24-10-11 13:41
Добре де- не исках да го казвам, но това е типична българска му работа- молиш за помощ и започват да ти обесняват колко си прост!!!!! :)))))
Не виждам какво толкова страшно има в това да поискаш помощ, когато не знаеш,....мисля че това е по-добрия вариант, отколкото да се дуеш и да казваш - Аз съм велик фотограф!!! Факт е че съм завършила Художествена и Приложна фотография, ама не е нужно да казвам, че никога не съм имала възможността да снимам с хубава техника в университета- всичко беше 16-та употреба и от къде ли не събрано:) Личния ми фотоапарат е един скромен Пентакс К10:)))... Сега се занимавам с реклама, и по-точно с графичен дизайн, но откакто ни уволниха фотографа съм поела и тази функция...Не работя във фотостудио ( споко- не взимам хляба на никой по- кадърен :)) )
Но по същество- работя в международна фирма, която се занимава с реклама, телевизия и магазинна мрежа за стоки за домакинството от висок ценови клас. Като цяло моята работа е да заснема с подходяща декорация всяка една стока, било то чаши, прибори и др., после да си направя каталога, брошурата и всичко което е производно на това....
Досега сме взимали и поръчки от други места, но като цяло се снима само продуктова фотография.
Покупката на широкоъгълен обектив е продиктувана от това, че фирмата се занимава със заснемане на рекламни клипове и тепърва ще ми се налага да обхвана доста голям ъгъл от самото студио.
Засега определено ще се опитам да взема този-16-35 f2.8 II... Ако не ми се отдаде- ще го мисля тогава...
Благодаря МНОГО на всички които ми помогнаха и ме ориентираха!!!!!!
|
|