Автор: turntablism
Дата: 27-08-11 19:00
Здравейте колеги съфорумци. Имам питане към вас, защото изборът ми може да се окаже важен и не бих искал да е грешен . Приятелката ми откри у тях си лентовият зенит на баща си и щете ли много и хареса да снима на лента. Тръпката беше голяма по нейните описания. Тя обича да снима принципно. Особено след сегашното откритие мисля, че ще продължи да си експериментира на лента с удоволствие. Но този зенит нито светломер има нито нищо а и е доста стар, може някоя осветена лента да и прецака мерака. Та аз реших да и направя подарък като и купя някакво по надеждно апаратче, на което да се порадва. Не съм много сигурен какво да и взема понеже ме е страх да не и убия желанието като взема нещо много модерно и автоматично. Представете си да си намерите вкъщи някакъв зенит и да искате да снимате с него и после ви предложат някакъв апарат с много по големи възможности и ви убият тръпката от мъките, които предоставя руската техника. Та все пак тялото което ще взема бих искал да и остави място за мислене преди да снима, да се заиграе със светлина скорости и т.н. да не я откаже от снимането и да я надъха още повече. Знам че то е вложено в нея и ако тя иска ще продължи, но все пак мисля, че и апарата има някакво значение дали ще я мотивира или демотивира, поне в началото. Аз се насочих към някаква минолта (х300 , х370, х700 ). Чувал съм хубаив думи за тези тела. Не знам какви конкретни разлики има между моделите, които изброих. Бюджетът ми е около 100 лева. Надявам се някой от вас наистина да е разбрал какво ми е точно питането. Също да отбележа, че искам да и взема тяло, защото тя няма възможност да донесе своя зенит тук ( започва учебната година, и той ще си седи във витринката у тях). Разбира се мога пак да и взема зенит ?! но не ми се струва много разумно. Благодаря на всички за отговорите, мненията, критиката, спама... Предложете нещо
|
|